iOS 15.1 med SharePlay ventes klar den 25. oktober

iOS 15.1 med den længe ventede funktion SharePlay ser ud til at rulle ud fra den 25. oktober ifølge Apple Product Security Team.

iOS 15.1 med SharePlay ventes klar den 25. oktober

Apples iOS 15 har fået en uheldig start med brugere, der har rapporteret om masser af fejl. Den mest opsigtsvækkende fejl er den, der forhindrer folk i at låse deres telefon op via Apple Watch.

iOS 15.1 ruller ud 25. oktober

Apple er allerede i gang med at udbedre disse fejl med det kommende iOS 15.1, som i øjeblikket er i betastadiet. Nu har Twitter-brugeren @RobertCFO dog fået bekræftet af et medlem af Apple Product Security Team, hvornår den endelige version kommer.

Det skulle ske den 25. oktober, hvor iPad OS 15.1 også kommer. Det er en en uge efter Apples “Unleashed”-event, som er planlagt til den 18. oktober.

Se også: Priser på de billigste iPhones

Endelig kommer SharePlay

Apple iOS 15.1 forventes at bringe SharePlay, som gør det muligt at se og lytte til streamet indhold på afstand med dine venner via FaceTime.

Der kommer også understøttelse af COVID-19 vaccinationsdokumenter i Wallet-appen og samt fejlrettelser af de kendte problemer i iOS 15.

Se også: Nyheder om iOS

Mere nyt om Apple

Der blev stadig hvisket i krogene. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 12/10/2021 kørte vi en opfølgning med sagen om Ny MacBook Pro og AirPods 3 bliver sluppet løsKlik her og læs den fulde artikel.. De seneste nyhedsartikler om temaet “Apple” finder du her..