iPhone får interaktive widgets

Når iOS 17 bliver præsenteret på WWDC 2023 til juni, kommer det med aktive widgets, der vil højne brugeroplevelsen og brugervenligheden markant.

iPhone får interaktive widgets

iOS 17 vil blive understøttet af alle iPhone-enheder, der kan køre iOS 16 og fokus er primært på ydeevne og stabilitet. Det siger en analytiker, der tidligere har givet præcise forhåndsoplysninger om Apples kommende styresystem.

Analytikeren, der ikke oplyser sit navn, men er anonym, har tidligere haft ret og beskriver nu flere nye funktioner, der siges at komme i iOS 17.

Vi har tidligere set oplysninger om, at kontrolcenteret vil få en ordentlig opdatering og et nyt udseende, men iOS vil ifølge oplysningerne også bringe mange andre nyheder med sig.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

Interaktive widgets med iOS 17

Ifølge analytikeren vil Dynamic Island få en lang række udvidede funktioner. Fokustilstande og Always on Display vil få nye funktioner, Sundheds-appen vil blive fornyet og Apple tester angiveligt aktive widgets.

Det betyder, at widgets på for eksempel startskærmen ikke kun kan vise information som i dag, men også kan være interaktive, så du kan bruge kontrolelementer og knapper til at få ting gjort uden at klikke ind i den pågældende app.

Se også: Guide til de bedste iPhones

Opdatering til kamera, AR og Wallet

Analytikeren, der har delt oplysningerne på Twitter, fortæller også, at kamera-appen i iOS vil få en opdatering med nye muligheder, at søgefunktionerne i systemet vil blive forbedret og at ARKit, der styrer iOS’ AR-funktioner, herunder Lidar-sensoren i Pro-modellerne, vil blive væsentligt forbedret. Dette formentlig i forbindelse med Apples muligvis kommende AR-headset.

Yderligere oplysninger fra analytikeren siger, at Wallet-appen i iOS vil kunne vise saldo fra bankkonti, men at denne funktion vil blive udskudt til en senere opdatering af iOS 17.

Under alle omstændigheder er Apple begyndt at arbejde på dette sammen med flere partnere i bankverdenen.

iOS 17 forventes at blive afsløret på Apples WWDC-udviklerkonference den 5. juni, og iOS 16.6, som er under intern test, vil angiveligt tjene som bro til det kommende system.

Se også: Guide til brugte iPhones

De bedste priser på Apple iPhone 14 Pro 128 GB

Opdateret 26/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
8.182,-
8.182,-
Inphone.dk
Mindstepris
8.443,-
8.443,-
Dataworld
Mindstepris
9.949,-
9.949,-

Apple iPhone 14 Pro 128 GB udbydes af 15 udbydere. Du kan spare op til 2.817,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 14 Pro 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 15 webshops »

Se også: Tjen gode penge på brugte iPhones