Mange spændende nye funktioner klar til Android

Google er godt i gang med at rulle en lang række nye, nyttige og praktiske funktioner ud til Android, smartwatch og Chromebooks.

Mange spændende nye funktioner klar til Android

Android startede Mobile World Congress 2023 i Barcelona med at rulle ni nye opdateringer og funktioner ud til deres telefoner, smartwatch og meget mere.

MWC 2023 i Barcelona er for alvor gået i gang i dag og Google benyttede lejligheden til at præsentere hele ni nye funktioner til Android.

Her kan du se en oversigt til dem alle.

Støjreducering i Google Meet

Google Meet tilbyder nu støjreduktion under opkald på flere Android-mobilenheder, så irriterende baggrundsstøj i højere grad bliver sorteret fra, når man har online møder.

Dermed bliver lyden altså betydeligt bedre i begge ender.

Se også: Billige priser på Android telefoner

Fast Pair til Chromebooks

Det bliver også snart muligt parre Bluetooth-hovedtelefoner med Chromebooks ved hjælp af Fast Pair med blot ét tryk. Den funktion bliver snart lanceret.

Vi kender Fast Pair fra telefoner og det er en rigtig dejlig funktion, der gør det let og hurtigt at parre enheder med hinanden.

Fremhævelse og noter i frihånd

Nu kan man bruge en stylus eller finger, når man vil fremhæve tekst, tilføje noter og lignende i PDF-filer.

Det gør det betydeligt lettere at arbejde med PDF-filer på mobilen.

Nye emoji-kombinationer

Emoji Kitchen – en Android Gboard-funktion, som vi allerede kender og som giver mulighed for at sammensmelte emoji-designs – får en opgradering med nye emoji-kombinationer, der er tilgængelige i dag.

Mere og smartere zoom i Chrome

Chrome Beta til Android-telefoner og -tabletter giver brugerne mulighed for at øge størrelsen af Chrome med op til 300 procent. Man kan endda indstille standardstørrelsen, så man ikke behøver at zoome ind, hver gang man åbner appen.

Det gøres under Indstillinger og Tilgængelighed i Chrome-browseren. Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for Chrome Beta, men vil snart blive mere bredt udrullet.

Google Keep-widget

Google Keep-widget til noter vil snart kunne administrere noter, tjekke to-do-lister af, vise påmindelser og meget mere fra startskærm på Android-telefoner og -tablets.

Google Keep til Wear OS

Google har præsenteret to nye genveje til at få adgang til Google Keep fra Wear OS 3+ smartwatch face, som snart lanceres.

Flere lyd- og visningstilstande til Wear OS

Android-smartwatch vil også få to nye lyd- og visningstilstande til Wear OS 3+, herunder delt lyd og tilstande til farvekorrektion og gråskala.

Se også: Billige smartwatch til Android telefoner

Tap-to-pay-animationer

I næste uge vil Android begynde at udrulle nye tap-to-pay-animationer på Google Wallet i Android-telefoner.