Tredje Android Nougat-beta ude til Galaxy S7 og S7 Edge

En ny Android Nougat beta-udgave er på vej til Galaxy S7-ejere, og den bringer en række nye muligheder og feautures med sig.

Tredje Android Nougat-beta ude til Galaxy S7 og S7 Edge

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvis du har meldt dig til Samsungs test-program af den næste version af Android, så er der godt nyt. Samsung er netop begyndt at udrulle tredje udgave af Nougat-beta til Samsung Galaxy S7 og S7 Edge, som bringer en række nye funktioner med sig.

Denne tredje version bringer bl.a. nye muligheder for at ændre på udseendet af Quick-settings panelet og vælge mellem forskellige kombinationer af rækker og kolonner. Det skriver SamMobile.

Derudover bringer opdateringen også mulighed for vælge om slideren for lysstyrke skal være placeret over eller under de andre indstillingsfunktioner, hvilket er med til at give endnu flere muligheder for personlig tilpasning.

Se også: Samsung Gear S3 kan købes i Danmark den 2. december

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Angiveligt skulle denne nye version dog også fjerne nogle af S7 Edge’s specielle Edge-features, men noget som dog skulle komme tilbage i en senere version.

Der er derudover også et par småfejl, bl.a. at skærmen skulle være lidt lang tid om at starte op fra tid til anden, men det er naturligvis også noget, der forventes at blive rette op på.

Naturligvis bringer denne tredje beta-udgave også almindelig stabilitets- og kvalitetsforbedringer med sig, også inklusiv en ny sikkerhedsopdatering.

Se også: Rygte: Samsung Galaxy S8 får enormt display

I første omgang er det kun de britiske Galaxy-brugere, som får lov at afprøve den nye beta-version, men den skulle dog være på vej til resten af de registrerede beta-testere.

Så snart den er klar, popper en anmodning om opdatering op på mobilen, og ellers kan man søge efter den i indstillingerne for systemopdateringer.

For alle andre er det bare at vente til Samsung lancerer den endelige udgave af Android Nougat, hvilket de har for vane at være en smule langsommelige med.

Se denne: Samsung i ny produktskandale: undskylder i åbent brev

Seneste nyt om Android & iOS