Apple iPhone SE 2 er lige på trapperne

Apples afløser til den kompakte iPhone SE er lige på trapperne. Nu er tilbehør til iPhone SE 2 spottet i amerikanske butikker.

Apple iPhone SE 2 er lige på trapperne

Apples iPhone SE 2 var, og er stadig, er populær lille sag. Med efterhånden fire år på bagen, så trænger den efterhånden til en afløser, som vi i noget tid har vist var på vej. Mobiltelefonerne på markedet bliver større og større, og der er stadig et ønske om en kompakt mobiltelefon, med ordentlige specifikationer, som samtidig gerne kører Apples styresystem.

Med corona-virus hærgende verden over, så var flere sikre på at den ville blive forsinket. Men nu begynder der at dukke tilbehør til iPhone SE 2 op i butikkerne, som samtidig har fået at vide, at de ikke må fremvise disse før den 5. april. Det er der så desværre nogle der er kommet til alligevel.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

iPhone SE 2 lanceres i de kommende dage

Det kunne altså meget vel tyde på, at Apple har planer om at lancerer iPhone SE 2 i denne uge. Ligesom med flere tidligere produkter, så bliver der sikkert ikke et event eller et livestream, men i stedet for en pressemeddelelse.

Den amerikanske butik Best Buy har været lidt for tidligt ude med tilbehøret til iPhone SE 2. Her ser man et cover fra UAG:

Apple iPhone SE 2
Apple iPhone SE 2. “New iPhone 4,7″, 2020” står der i bunden af æsken.

Her ser man et af de ekstra beskyttende covers fra UAG, hvor der i bunden står “New iPhone 4,7″, 2020”, hvilket passer på de rygter vi tidligere har hørt om iPhone SE 2 – som muligvis også kunne komme til at hedde iPhone 9.

Det tyder altså på, at iPhone SE 2 kan være i butikkerne inden længe.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

En ny iPhone med en lille skærm

iPhone SE 2 skal tage over for iPhone SE, som blev lanceret i 2016. Skærmstørrelsen ryger et nøk op, fra 4 tommer til 4,7 tommer, og designet bliver også anderledes. iPhone SE 2 skulle angiveligt tage udgangspunkt i iPhone 8-designet, men med ny indmad. Her skulle den få Apples nyeste og hurtigste chipset, sammen med et væsentligt forbedret kamera. Den bliver stadig en kompakt mobiltelefonen, men dog en anelse større end forgængeren.

Prisen holdes nede på et niveau, hvor den vil friste rigtig mange. Du kan læse mere om prisen på iPhone SE 2 her.

Det sidste nye

Emnet er stadig aktuelt. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 30/3/2020 fulgte vi op med en artikel omkring temaet Selv uden Google er Huawei P40 Pro stadig populærKlik her for fortsættelsen.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.