Apple MagSafe Duo oplader er langsom og urimeligt dyr

Kedelige specifikationer for den nye MagSafe Duo-oplader, som derudover er urimeligt dyr. Tænk dig om, inden du bestemmer dig for, hvilken MagSafe-oplader, du skal investere i.

Apple MagSafe Duo oplader er langsom og urimeligt dyr

Tilbage i oktober introducerede Apple det nye MagSafe-kompatible tilbehør, og en af de mere imponerende gadgets var MagSafe Duo-opladeren. Smart fordi den meget belejligt kan oplade batterierne på både en iPhone og et Apple Watch på samme tid. Ideen er god, men prisen på MagSafe Duo er alt for høj og så oplader den langsommere end standard MagSafe og docken til Apple Watch.

Nu figurerer MagSafe Duo også på hjemmesiden, hvor vi dermed får adgang til flere specifikationer – og der er ikke kun gode nyheder.

Skuffende nok er opladningshastigheden nemlig på kun 11W, og det er lavere end MagSafe-opladeren med en opladningshastighed på 15W – og kun plads til en iPhone eller en anden kompatibel mobiltelefon.

Læs også: Sammenlign priser på iPhones

Billigere at købe to enkelte end én Duo

Men de dårlige nyheder stopper ikke her. Tilbehøret, der koster 1.149 kroner, kommer ikke med strømadapter, men kun med et USB-C til Lightning-kabel. Man skal i stedet købe 20W USB-C-strømadapteren separat, men så får man kun en opladningshastigheden på 11W.

For at kunne drage nytte af 14W skal man bruge en oplader på mindst 27W, hvilket betyder, at dem der kun vil have Apples officielle tilbehør skal købe 30W-stikket til MacBook, der koster 429 kroner.

Lidt hurtig hovedregning viser, at prisen for 14W-trådløs opladning til telefon og smartwatch så bliver 1.578 kroner. Den normale 15W MagSafe koster 349 kroner.

Læs også: Test af iPhone 12 – Gode opgraderinger, god iPhone

Sidste tilføjelse til historien

Efterfølgende kom der nyt om emnet. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 17/11/2020 fulgte vi op med en historie med fokus på Apples første foldbare telefon måske klar i 2022Klik her og læs videre.. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..