Apple snakker produktion af elbil med Toyota

Repræsentanter fra Apple skulle angiveligt have draget til Japan, hvor de skal snakke produktion af Apple Car med selveste Toyota.

Apple snakker produktion af elbil med Toyota

Så er der dugfriske nyheder om Apples kommende elbil, som populært går under navnet Apple Car. Apple har tidligere været i forhandlinger med Hyundai omkring produktion af bilen, men dem bekræftede bilproducenten var stoppet. I stedet er Apple angiveligt rejst en tur til Japan, hvor de skal snakkee produktion med selveste Toyota.

Sidst vi hørte om Apple bilprojekt gik rygterne på, at techgiganten var draget til Sydkorea, hvor de skulle have afholdt møder med SK Group og LG Electronics, som en del af deres nye forsyningskæde, som jo selvfølgelig er meget forskellig fra deres nuværende typer af produkter. Men de mangler stadig nogen til at bygge bilen for dem.

Og det skal de helst have en veletableret bilproducent til at gøre for dem. Bliver det Toyota? Det er ikke umuligt. Rygterne går i hvert fald på, at repræsentanter fra Apple skulle have mødtes med Toyota.

Læs også: Nobelprisvinder: Apple vil løfte sløret for elbil-projekt i år

Apple udvikler nyt elbilbatteri

Reuters har tidligere rapporteret, at Apple er i gang med at udvikle et nyt batteri, der har potentiale til “radikalt” at reducere omkostningerne ved elbilsbatterier og samtidig øge køretøjets rækkevidde.

En person, der talte med Reuters, beskrev Apples “monocle” batteriteknologi som “næste niveau” og sagde, at nyheden er på højde med afsløringen af den første iPhone.

Apple sigter angiveligt mod at starte produktionen på et Apple selvkørende køretøj fra 2024. Forsinkelser forårsaget af den igangværende globale sundhedskrise eller nuværende chipmangel kan dog altid presse produktionen til 2025 eller senere.

Læs også: Apple overvejer produktion af batterier til elektriske biler i USA

Opfølgning på sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen kunne ikke slippe temaet. 3/9/2021 tunede vi igen ind på emnet med sagen; Sydkorea sætter en stopper for Apple og Googles cashcow – Artiklen kan du læse her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..