Apple TV-appen lander på LGs 2019-smart-TV

Udvalgte LG Smart-TV byder nu ny app velkommen: Apple TV med Apple TV+, der frister med programmer som "The Morning Show", "See", "Servant" og "Little Amercia".

Apple TV-appen lander på LGs 2019-smart-TV

Årets store CES-messe, Consumer Electronics Show, bød på masser af Smart-TV-nyheder, blandt andet LGs, der blev lanceret med Apple TV-appen ombord. Nu har LG flere gode nyheder omkring Apple TV-appen, som nu er tilgængelig på en lang række af ældre Smart-TV og i over 80 lande, deriblandt Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs også: Nokia på vej med et Smart-TV

Adgang til over 100.000 film på Apple TV

Apple TV-pakken er nemlig nu klar til download på 2019-modellerne af LGs Smart-TV, hvor 2018-modeller må vente til senere på året.

Med Apple TV-appen kan ejerne af et LG-tv abonnere på Apple TV-kanaler, med reklamefrit abonnement på premium-videoer både online og offline. Appen gør det også muligt for brugeren at tilgå iTunes-videobiblioteket og købe eller leje over 100.000 film. Alt sammen med ét klik på LGs Magic Remote.

Med et bredt udbud af filmtitler i Dolby Vision er Apple TV-appen et idealt supplement til LGs tv’er. LG var hurtige til at udvide med Dolby-teknologien og de seneste tv’er understøtter fortsat Dolby Vision, hvilket giver brugerne en fordybende oplevelse med livagtige farver, større dybde og fantastisk lyd.

Nyt streamingtilbud åbner på DRTV i dag

Masser af muligheder med AirPlay 2

LGs tv-modeller fra 2019 understøtter også Apple AirPlay 2, som gør det muligt at dele eller spejle indholdet på ens iPhone, iPad eller Mac direkte på et LG tv. Forbrugerne kan også afspille musik på deres TV og synkronisere med andre AirPlay 2-kompatible højtalere i hjemmet. Derudover er Apple HomeKit også understøttet, hvilket gør det muligt for brugerne nemt og sikkert at styre deres tv med Home-appen på deres iPhone eller iPad eller med stemmestyring via Siri, og f.eks. slukke eller tænde deres tv, ændre lydstyrken, skifte input og meget mere.

Ejerne af LG tv’er kan nu nyde Apple TV sammen med AirPlay 2 og homeKit på alle LGs 2019 OLED-modeller, NanoCell-modeller (SM9X og SM8X-serierne), og senere denne måned vil Apple TV-appen blive lanceret på udvalgte UHD tv-modeller (UM7X og UM6X-serierne). Apple TV-appen og Apple TV+ vil være tilgængelige på 2020 tv-modellerne ved lancereren og på LGs 2018-modeller senere i år via en systemopdatering af firmwaren.

Afstemning: Har du stadig en TV-pakke?

Efterfølgende nyt om temaet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 31/1/2020 fulgte vi op med nyheden om Apples redesignede kort skal udfordre Googles Maps – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.