Apple Watch Series 7 – funktioner og dansk pris

Apple Watch Series 7 har større og bedre skærm, hurtigere opladning og samme pris. Og så er det det mest holdbare Apple Watch nogensinde.

Apple Watch Series 7 – funktioner og dansk pris

Apple har i dag lanceret en ny generation af deres smartwatch, som byder på små ændringer i designet design, større og bedre skærm og så er det også mere holdbart. Desværre er batteritiden den samme.

Se også: Test af smartwatches

Større skærm i Apple Watch 7

Det nye Apple Watch Series 7 kommer med en større skærm. Kanten omkring skærmen er denne gang meget mindre og urkassen er vokset fra 40 og 44 mm til 41 og 45 mm. Det betyder, at det nye Apple Watch er det største nogensinde.

Den nye skærm er ikke bare større, men også meget lysere. Skærmen i Watch 7 indeholder nemlig hele 70 procent mere lys. Og på trods af den relativt lille skærmforøgelse, så fortæller Apple, at der kan presses hele 50 procent mere tekst ind. Derfor har Apple Watch Series 7 fået urskiver, der er tilpasset til den nye store skærm.

Designet er mere eller mindre identisk til nuværende Watch Series 6.

Læs også: Test af Apple Watch Series 6

Samme funktioner og batteritid

Når det kommer til funktioner og batteritid, så var der store forventninger til det nye Apple Watch. Det ser dog ikke umiddelbart ud til, at der er meget nyt at komme efter. Apple Watch Series 7 har nemlig samme sundhedsfunktioner og samme batteritid.

På trods af det større kabinet, så er der altså ikke blevet plads til et større batteri. Apple Watch Series 7 har nemlig samme 18 timers batteritid, som tidligere Apple Watch. Heldigvis, så er der gode nyheder til batteriet i Apple Watch. Apple Watch Series 7 får nemlig 30 procent hurtigere opladning med en USB-C-tilslutning.

Til gengæld er uret blevet mere holdbart. Apple påstår, at dette er det mest holdbare Apple Watch nogensinde, så man kan tage det med overalt. Apple Watch Series 7 har fået en IP6X-certificering. Series 7 er også klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter (WR50).

Apple har tilføjet automatisk registrering af cykling, så man ikke længere behøver huske at starte målingen inden cykelturen. Samtidig er faldregistrering opdateret, så det nu understøtter styrt på cykel.

Se også: Priser på smartwatches

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 er mere holdbart.

Pris på Apple Watch Series 7

Alle modeller af Apple Watch Series 7 kan fås senere på efteråret. Apple har endnu ikke oplyst en dansk pris på Apple Watch Series 7, men i dollars starter det ved 399 dollars, som er samme pris som Series 6. Det betyder at Apple Watch Series 7 med stor sandsynlighed får en dansk pris, der starter ved 3.299 kroner.

Specifikationer på Apple Watch Series 7

Specifikationer på Apple Watch Series 7
Skærm 1,78″ LTPO OLED

448 x 368 pixel

Max 1000 nits

Mål og vægt 44 x 38 x 10.4 milli­meter
36,5 gram (uden urrem)
Processor Apple S6
Batteri Ukendt

Tråd­løs op­lad­ning med dongle

RAM Ukendt
Lagerplads Ukendt
Software watchOS 8
Andet eSIM-udgave

Vandtæt til 50 m

WiFi 6

EKG, iltmætning, højdemåler, kompas, pulsmåler, VO2 Max, barometer, faldregistrering
IP6X

Sagen fortsætter

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 14/9/2021 tunede vi igen ind på emnet med historien Apple lancerer ny iPad 9. gen med hurtigere ydelse – Læs fortsættelsen her. Se også seneste nyt om emnet her..