Apple afholder iTunes Festival for første gang

Efter 7 års arrangementer i London, afholder Apple nu deres iTunes Festival i Austin, Texas fra d. 11 til d. 15 marts.

Apple afholder iTunes Festival for første gang

På Apples udviklerkonferrence i sommers gav senior vice president of worldwide marketing hos Apple Phil Schiller et “preview” på deres nye Mac Pro maskine. Under denne præsentation fortalte Schiller, at maskinen ville blive produceret i USA, og det er siden kendt, at det hele foregår i Austin, Texas. 

Apple er verdens mest beundringsværdige firma – igen

Produktionen af en Mac-serie er tilsyneladende ikke det eneste Apple trækker hjem til de amerikanske rækker. Virksomheden har nu valgt, for første gang i 7 år, at afholde deres iTunes Festival i samme by. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Teamet bag Facebook-filmen er nu klar til Steve Jobs

iTunes Festival er Apples hyldest til musik, og fungerer som en rigtig musikfestival, som der kan deltages i. Derudover kan festivallen streames live eller “on demand” over iTunes på både iPhone, iPad, iPod Touch, Mac og PC. Koncerterne kan også nydes gennem iTunes Festival app’en på iOS-enheder eller i HD på Apple TV.

iTunes Radio nu klar til Apples australske kunder

Selve festivallen plejer desuden at strække sig over en periode på en måned, men denne gang afholdes koncerterne fra d. 11. til d. 15. marts, og byder på kunstnere så som: Coldplay, Soundgarden, Pitbull med flere. 

“ITunes Festival i London har været fantastisk for Apple til at dele sin kærlighed til musik med vores kunder,” siger Eddy Cue, Apples senior vice president af Internet software og tjenester. “Vi er begejstrede for den utrolige lineup af kunstnere, der kommer og SXSW er det perfekte sted til debut’en af den første iTunes Festival i USA.”

SXSW er en festival som i forvejen har været kørende siden 1987, og det kunne godt tyde på, at Apples deltagelse ikke bliver et enkeltstående tilfælde.

Kilde: Apple

Den videre fortælling

Historien slutter ikke her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 11/2/2014 kørte vi sagen; iTunes Radio nu klar til Apples australske kunder – Klik her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..