Apple inviterer til event i næste uge

Sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag den 27. marts i næste uge. Der holder Apple en event, men det bliver en lidt usædvanlig en af slagsen.

Apple inviterer til event i næste uge

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple har udsendt en invitation til flere medier, blandt andet CNET. Det er en event, der foregår i næste uge tirsdag den 27. marts. Som titlen indikerer, er der dog ikke tale om en sædvanlig Apple-event i Californien.

I invitationen står der ”Lad os tage på en udflugt”, og ifølge hjemmesiden 9to5Mac er der tale om en udflugt til uddannelsesinstitutionen Lane Technical College Prep High School i Chicago, som har studerende svarende til udskolingstrinnet. Netop dette uddannelsessted fokuserer meget på, hvordan man kan anvende it i undervisningen.

Læs også: Officielt: Apple inviterer til WWDC-messe

De seneste år har Apple haft fokus på nye løsninger til uddannelses- og erhvervsbrug, bl.a. med sidste års lancering af iPad på 9,7”. 9to5mac har dog i starten af marts måned afsløret, at Apple arbejder på en softwareløsning indbygget i indstillingerne i iOS kaldet ClassKit. Det er et system, der vil gøre det muligt for lærere at have styring over elevers enheder i undervisningen, så man eksempelvis lynhurtigt kan tildele dem nogle opgaver og aktiviteter.

Dette ventes at blive vist ved i næste uge og eventuelt demonstreret med Lane Tech-skolen som en case. Der går også spekulationer om, at Apple vil lancere en ny iPad. Penselstrøgene, som kan være tegnet med en stylus, kunne indikere, at der er nyt på vej på den front. Der har tidligere været rygter om, at Apple arbejder på en ny iPad Pro med et iPhone X-lignende design, men det er tvivlsomt, om den allerede får debut ved denne lille event.

Apple har nemlig ikke slået næste uges event op som noget stort, så det er mere sandsynligt, at vi først får ny hardware at se ved sommeren WWDC-udviklerkonference. WWDC begynder den 4. juni og indledes som altid med en keynote.

Seneste nyt om Apps & sociale medier