Apple klar med Chrome-udvidelse til iCloud-adgangskoder

Bruger du iCloud til at gemme adgangskoder og Googles Chrome-browser til at surfe? Nu har Apple har frigivet en Chrome-udvidelse til iCloud-adgangskoder. Desværre virker den ikke lige nu.

Apple klar med Chrome-udvidelse til iCloud-adgangskoder

Der er mange måder at gemme alle de forbistrede svære passwords på, blandt andet i Apples iCloud. Og er du en af dem, der benytter iCloud til netop adgangskoder, og bruger Googles Chrome til at browse, så er dette gode nyheder for dig. Apple har nemlig udgivet en officiel udvidelse til Windows- og Mac-versionerne af Chrome, der giver dig mulighed for at bruge adgangskoder, der er gemt i din iCloud-nøglering. Udvidelsen er kort og godt kaldt iCloud-adgangskoder.

Udover at huske alle dine passwords du selv har lavet og gemt i iCloud, så gemmer der sig her også alle de autogenerede adgangskoder, som Safari-browseren kan have hjulpet dig med. Og det går også den anden vej. Adgangskoder oprettet i Chrome til Windows synkroniseres også tilbage til iCloud, så de også er tilgængelige på Apple-enheder.

Læs også: Apple sagsøgt for at gøre iPhones langsommere

Ikke en god start for iCloud-adgangskoder

Det lyder alt sammen godt, men der er angiveligt et problem her i opstarten. Kigger man efter i Googles Chrome Webshop, så har iCloud-adgangskoder endnu ikke en karakter. Men kigger man under fanen anmeldelser, så ligger der flere gemt herinde. Og her er der altså rigtig mange der skriver, at udvidelsen ganske enkelt ikke virker. Om det er noget Apple allerede har fixet er tvivlsomt, da de seneste anmeldelser kom for 2 timer siden. Det er dog kun et spørgsmål om tid, inden Apple forhåbentlig får rettet de fejl, som brugerne oplever.

Udvidelsen fra Apple til Googles Chrome Weabshop blev lækket i sidste uge, men er nu altså klar til brug. iCloud-adgangskoder finder du ved at åbne Chrome-browseren og Chrome Webshop, hvorefter du søger på iCloud-adgangskoder.

Se også: Nyheder om apps og sociale medier

Sagen videre

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 1/2/2021 fulgte redaktionen op med artiklen; Hyundai-chefer uenige om involvering i Apples bilprojekt – Den videre historie kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..