Apple Kort finder nu ruter med offentlig transport

Apples Kort-app viser nu ruter med offentlige transportmidler.

Apple Kort finder nu ruter med offentlig transport

Apples korttjeneste får nu mulighed for at vise ruter med offentlig transport. Funktionen er netop blevet rullet ud i løbet af natten og giver nu, mandag morgen, danskerne mulighed for at bruge Kort-appen til, at planlægge ruter med både bus og tog.

Kort-appen viser afgange og guider ofte også til ind- og udgange og viser ruten trin for trin. Den viser afgange for Metro, Letbane, DSB, regionaltog og InterCitytog og en lang række regionale busselskaber. Appen bruger desuden de rigtige skilte for hver transportform, så det er let at få et overblik.

Apple Maps
Her kan man se hvordan Apple Kort bruger de rigtige skilte for transportformen, så det er lettere at få et overblik. Foto: Apple

Læs også: Google Assistent flytter ind i Google Maps

Apple Maps
Her guider Apple Kort dig ud til Metro stationen. Foto: Apple

Skal der benyttes flere transportformer på din rejse, fx tog og bus, så viser appen selvfølgelig også dette. Vælger man informationslaget “Offentlig transport” under indstillinger i app’en, så får man særdeles detaljeret information med placering af stoppesteder.

Offentlig transport til Apple Kort er ikke kun rullet ud i Danmark, men i hele Skandinavien. Offentlig transport i Apple Kort er derfor nu at finde i 17 lande.

Læs også: Google Maps begynder at vise fartkontroller