Apple Music: Mere end 10 millioner downloads på Android

Apple Music er for nylig trådt ud af Beta-statussen på Android og kan nu prale af mere end 10 millioner downloads fra Google Play Butikken.

Apple Music: Mere end 10 millioner downloads på Android

Apple’s helt store sats på musikfronten hedder Apple Music, og denne er blandt de største tjenester på markedet, hvor der er ekstrem stor konkurrence fra firmaer som eksempelvis Spotify og Google Play Music.

I et sådant marked er man nødt til at tage alle midler i brug for at kunne møde konkurrencen, og således lancerede Apple for første gang en Android-app sidste år, da man kort før årsskiftet kunne finde Apple Music Beta i Google Play Butikken.

Nu er der så gået mere end 10 måneder og ikke bare er appen sluppet af med beta-statussen, men Apple Music kan nu også bryste sig af at være downloadet mere end 10 millioner gange på Google-platformen. Det skriver MacRumors.

Læs også: Apple giver Apple Music et stort designløft

Helt præcist er Apple Music gået fra beskrivelsen 5-10 millioner downloads til mellem 10-50 millioner, og med det melder tjenesten sig nu for alvor ind i kampen som den foretrukne musiktjeneste på tværs af platforme.

Til dette års WWDC (World Wide Developer Congress) tilbage i juni måned kunne Apple således afsløre, at antallet af betalende abonnenter havde oversteget 15 millioner og således ramt godt halvdelen af antal brugere, den vel nok største konkurrent, Spotify, havde på samme tidspunkt.

Se også:  Spotify til Apple: ‘I er konkurrenceforvridende’

Apple Music er altså inde i en positiv fremgang, og med den kommende lancering af iOS 10 venter der endnu flere funktioner og muligheder og venter – noget som Apple kun håber vil få endnu flere brugere til at slutte sig til deres tjeneste.

Apple Music kan hentes gratis i Google Play Butikken, og koster 99kr/måned for den individuelle løsning, 149kr/måned for familieprogrammet med op til 6 medlemmer samt et tilbud for studerende til bare 49kr/måned. Alle giver en tre måneders gratis prøveperiode.

Tjek: Nyt Apple-forslag om højere royalties vil gøre ondt på Spotify