Apple Watch: første kig med officielle tutorials

Få det første kig på Apples kommende smartwatch med disse fire små videoer fra Apple selv.

Apple Watch: første kig med officielle tutorials

Apple har produceret en række små videoer som giver et indblik i, hvordan Apple Watch kommer til at fungere. Til at begynde med har de lagt fire videoer op der fungerer som en slags tutorials – og som promovering naturligvis.

Den første video beskriver de overordnede features og mest brugte komponenter. Eksempelvis det runde hjul på siden som kaldes “den digitale krone” bruges til at scrolle med, og kan klikkes ind for at vælge et menupunkt. Man kan selvfølgelig navigere med fingeren på skærmen, men hjulet skulle give øget præcision idet man ikke skjuler informationerne med sin finger.

Vi får også et indblik i “force touch” som aktiveres ved at trykke lidt hårdere ned på skærmen, det giver adgang til en række forskellige funktioner, eksempelvis at svare på en besked eller søge på en andresse i Maps.

Den anden video giver et indblik i beskedhåndtering, man kan se beskeden blot ved at løfte hånden når en notifikation tikker ind. Der vises også at man kan svare på en besked med at predefineret svar, en talebesked eller Apples egen mystiske animerede emoji.

Den tredje video viser hvordan uret præsenterer oplysninger og hvordan du selv kan redigere og tilpasse det efter behov. Her ser vi også den digitale krone i aktion under hele seancen, hvor den virker ganske intuitiv.

Den sidste video i denne omgang, viser hvordan man kommunikerer med ens venner via uret. Den sidste knap på uret tager en direkte til ens kontakter hvorfra man kan ringe op, sende en besked, eller et “digital touch” hvis din ven også har et Apple Watch.

Der er flere videoer på vej, blandt andet omhandlende Maps, Siri, Workout med mere.

Kilde: Gizmodo