Del skærm under videosamtaler med WhatsApp

Fremover kan man dele skærm under videosamtaler med WhatsApp og dermed udfordrer appen Zoom og Microsoft Teams.

Del skærm under videosamtaler med WhatsApp

WhatsApp har rullet en række nye interessante funktioner ud. Udover, at man kan dele skærm under videosamtaler, er der også nye funktioner som redigering af beskeder og bedre support af Wear OS med i den seneste pakke af funktioner til WhatsApp.

WhatsApp er en af de mest populære apps til videosamtaler på markedet, og appen har da også en række fine funktioner.

Se også: Bedste webcam til videomøder

Får endelig skærmdeling

I modsætning til mange andre platforme kan man dog ikke dele skærm under videosamtaler med WhatsApp.

Heldigvis kan WABetaInfo fortælle, at skærmdeling er en af de nye funktioner, der er på vej ud i betaformat til WhatsApp til Android (version 2.23.11.19).

Funktionen kan slås til ved at trykke på ikonet i kontrolmenuen for opkald under en videosamtale.

“WhatsApp vil have adgang til alle de oplysninger, der er synlige på din skærm eller afspilles fra din enhed, mens du optager eller caster. Det omfatter oplysninger som adgangskoder, betalingsoplysninger, fotos, beskeder og lyd, som du afspiller,” står der på skærmen sammen med informationen om optagelse af samtaler.

Se også: De bedste telefoner

Udfordrer Zoom og Microsoft Teams

Det er positivt, at den Meta-ejede app er ved at have indhentet konkurrenter som Zoom og Microsoft Teams, når det gælder lige denne funktion.

Skærmdeling er smart i situationer, hvor man for eksempel skal holde en præsentation under et arbejdsmøde. Men det er også en funktion, der kan bruges, når en ven eller et familiemedlem skal assisteres med gode råd.

WhatsApp har tilføjet mange nye funktioner i 2023. For nylig kom der mulighed for at redigere beskeder, og vi har også fået en forbedring af supporten i Wear OS samt support af multi-smartphone.