EasyPark lancerer ny parkeringswidget til iPhone

Med en opdatering til EasyPark-appen til iOS, kan man nu få vist sin parkeringsstatus på låseskærmen som widget.

EasyPark lancerer ny parkeringswidget til iPhone

EasyPark, en app til betaling af parkering, har lanceret en ny funktion til iPhone-brugere, der gør det muligt at holde øje med deres parkeringstid direkte fra låseskærmen.

Den nye funktion viser bilens parkeringstid med en nedtælling – helt ned til sekunder – på låseskærmen, og kan kun åbnes af brugeren ved at trykke på parkeringstiden på skærmen.

Funktionen fungerer i de nyeste versioner af iOS, og kan både forlænge parkeringstiden eller stoppe parkeringen, når det er nødvendigt.

Se også: De bedste elbiler

Parkeringswidget til iPhone

Den nye widget-funktion er baseret på “Live Activities” i iOS 16.1, som tillader applikationer at oprette widgets på låseskærmen.

Berndt Reul, landedirektør i EasyPark Danmark, siger: “Den nye funktion hjælper bilisterne med at stoppe parkeringen, når de skal køre igen. Brugerne kan se status for parkeringen blot ved at kaste et kort blik på mobilen”.

Den nye funktion er kun synlig, når det er nødvendigt, og parkeringstiden vises kun på låseskærmen, når brugeren starter en parkering i EasyPark-appen. Når man klikker på widget’en med parkeringstiden på låseskærmen, åbnes EasyPark-appen, hvor brugeren kan stoppe parkeringen eller forlænge tiden.

Se også: Priser på elbiler

Kan tilpasses brugernes behov

Live Activities giver også nye muligheder i iOS, da applikationer nu kan vise widgets på låseskærmen med oplysninger i realtid fra appen. Widgets fra apps vises i bunden af låseskærmen og kan tilpasses efter brugerens præferencer.

For at få adgang til EasyParks widget til låseskærmen skal man have opdateret iPhonens styresystem til version 16.1 og sikre, at EasyPark-appen kører den nyeste version.

Se også: Rigtig mange penge at spare på brugte iPhones