Facebook Messenger: Over en milliard brugere hver måned

Facebook Messenger er uden tvivl en af de mest populære chat-applikationer nogensinde, og det understreger antallet af brugere nu i stor stil.

Facebook Messenger: Over en milliard brugere hver måned

Facebooks populære chat-app Messenger runder nu en kæmpe milepæl. Facebook har i går offentliggjort i en pressemeddelelse, at mere end en milliard mennesker bruger Messenger-appen hver måned.

Appen bliver således medlem af etyderst eksklusivt selskab, hvor b.a. Facebook selv og deres anden chat-app WhatsApp også befinder sig.

Messenger har især i den seneste tid mærket en markant fremgang, og Facebook mener selv, at det er deres implementering af funktioner som betaling gennem appen, indbyggede spil og sjove måder at udtrykke sig på, der har været nøglen til succesen.

Læs også: Messenger til Android og iOS får sikre, krypterede samtaler

“Vi ved at enhver besked er vigtig for dig – ligegyldigt hvad du ønsker at fortælle – og vores team er fokuseret på at skabe oplevelser, du elsker, og at gøre alle interaktioner i dit liv nemmere, ligegyldigt hvem du kommunikerer med,” fortæller Facebook på deres side.

Der er da heller ingen tvivl om, at Messenger er blevet væsentligt forbedret på det seneste, og blandt rigtig mange er det blevet deres primære kommunikations-app, især nu hvor du også kan sende og modtager SMS’er i appen.

Det er tydeligt, at Facebook er begejstrede for denne milepæl, men de vil ikke stoppe her. Målet er nu sat efter at fordoble antallet af brugere, og det bliver interessant at se, hvornår denne målsætning kommer i hus.

Se også: Drop Facebook og få 20% mere batteri [TIP]

Facts om Facebook Messenger:

  • Anden mest populære app på iOS nogensinde, kun overgået af Facebook-appen selv
  • Appen er blevet downloadet mere end 1 milliard gange på Android
  • 1 milliard beskeder bliver sendt mellem brugere og virksomheder hver måned
  • 17 milliarder billeder bliver sendt på Messenger hver måned
  • Mere end 22 milllioner GIF’s bliver i gennemsnit sendt hver dag

Herunder kan du se Facebooks egen video, hvor de fejrer deres store resultat.