Huawei lancerer Petal Search til apps, nyheder og mere

Huawei lancerer nu søgetjenesten Petal Search, der åbner for en verden af apps, nyheder, musik og billeder på producentens smartphones.

Huawei lancerer Petal Search til apps, nyheder og mere

Med et helt nyt søgeværktøj forsøger Huawei at gøre det lettere at finde nyheder, musik og billeder og vigtigst af alt apps på producentens mobiltelefoner. Petal Search kan allerede nu hentes i Huaweis AppGallery, ligesom den på forhånd vil være installeret på Huaweis P40-serie.

Se også: Sammenligner priser på Huawei P40-serien

Med den nye søgefunktion skriver Huawei, bliver det lettere at finde rundt i app-junglen og søge sig frem til aktuelle nyheder og andet underholdning. Huawei lancerer nemlig en ny søgewidget ved navn Find Apps powered by Petal Search, der bruger en særlig web-crawler-teknologi til at navigere rundt på nettet. Her kan man fremsøge apps, nyheder, billeder, musik og andet indhold.

Søgeværktøjet er drevet af Huaweis egen teknologi, Petal Search Engine. Petal Search Engine lokaliserer og indsamler løbende data for at kunne præsentere de mest præcise og relevante søgeresultater. Det nye værktøj er med til at sikre, at du får mest muligt ud af din Huawei-smartphone.

“Vi bestræber os på altid at levere de nyeste og mest innovative teknologier til vores kunder. Og med Find Apps Widget har vi skabt et søgeværktøj, der gør det nemt og intuitivt at søge i blandt en million apps og alle mulige former for underholdning direkte fra hjemmeskærmen på smartphonen. Ikke alene bliver søgeresultaterne bedre og mere relevante for den enkelte bruger. Funktionen er også med til at forbedre den samlede smartphone-oplevelse,” siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Læs også: Test: Huawei Freebuds 3i – Fantastisk trådløs lyd til prisen

Fuldt integreret med AppGallery

Find Apps Widget er skabt i samarbejde med førende internationale eksperter i søgemaskineteknologi – blandt andre eksperter fra den franske søgemaskine Qwant og billedsøgemaskinen Yandex. Samarbejdet med eksperterne sikrer, at søgeværktøjet overholder de højeste standarder inden for datasikkerhed.

Funktionen er fuldt integreret i Huaweis officielle app-platform AppGallery med mere end 420 millioner aktive brugere om måneden, og giver adgang til alle apps på AppGallery. Men Find Apps Widget finder også apps fra en række andre kilder, og giver dermed brugere af Huawei-smartphones adgang til en million apps. Man kan fortsat søge efter apps direkte i AppGallery eller bruge Phone Clone til at overføre apps, kontakter, billeder og andet data fra sin gamle smartphone til en ny.

Henter man andre apps gennem Petal Search, så er det fra tredjepart, såsom Aptoide. Man behøver altså ikke længere hente tredjeparts appbutikker. Petal Search skulle også gøre opmærksom på, når der er opdateringer til tredjeparts-apps. Det vil dog stadig ikke være muligt, at bruge hverken Googles tjenester eller apps som benytter disse, for eksempel Coop-app og mange andre.

Nyheder og søgeresultater i Pedal Search fra nettet er leveret af Microsoft og deres søgemaskine Bing.

Læs også: Stadig stor tillid til Huaweis produkter

Petal Search kan hentes nu

Petal Search kan downloades via AppGallery nu og vil på forhånd være installeret på Huawei-smartphones i P40-serien, herunder P40 Pro, P40 og P40 Lite. Funktionen er foreløbig tilgængelig i 45 lande og findes på 40 sprog, inklusiv dansk.

Læs også: Huawei MatePad Pro – En tablet til arbejde og underholdning