iPhone XS lækket før kommende Apple event

Vi er stadig dage fra det næste Apple event, men allerede nu er der lækket nyt om de kommende iPhones. Navnet bliver iPhone XS.

iPhone XS lækket før kommende Apple event

9to5mac.com har ekslusivt fået fat i ny og spændende information om de kommende iPhones, som Apple netop har udsendt invitationer til. Apples event kommer til at blive afholdt den 12. september, og er noget tusinder af mennesker verden over ser frem til.

Der har været et utal af rygter efterhånden, hvor vi har forsøgt at dele de mest troværdige med jer. En ny iPhone SE med en lille skærm ser der altså ikke længe ud til at blive lanceret, som tidligere rygtet.

Rygte: 6,1 tommer iPhone bliver ny iPhone SE med A10-processor

I stedet kan vi nu afsløre navnet på to af de tre kommende modeller. De to dyre modeller med OLED skærm, i henholdvis 5.8 og 6.5 tommer, kommer ifølge 9to5mac til at hedde iPhone XS. Derudover kommer de i en ny guld farve, som vist på nedenstående billede. Billedet skulle ifølge kilden være den ægte vare.

iphone xs guld
iPhone XS i 5.8 og 6.5 tommer i ny guld farve. Foto: 9to5mac.com

Udover navnet og farver på de kommende iPhones, så har 9to5mac også eksklusivt nyt om det kommende Apple Watch. Det kan du læse om her:

Nyt Apple Watch Series 4 lækket

Som sagt løber præsentationen af stablen den 12. september. Hvis vi er heldige så er der nye iPhones i butikkerne inden udgangen af september måned. Håber i er begyndt at spare op. Hvad prisen blliver på de to iPhone XS modeller ved vi ikke endnu.

Mobilsiden.dk dækker selvfølgelig det kommende event.Så klik ind på siden den 12. september kl. 19 dansk tid.

Læs også: Undersøgelse: Folk skifter til iPhone for bedre brugeroplevelse