Meta bekræfter blokering af europæisk brug af Threads via VPN

Threads rundede 100 millioner brugere på fem dage uden hjælp fra europæiske brugere, der er blokeret fra at kunne det nye sociale medie.

Meta bekræfter blokering af europæisk brug af Threads via VPN

Instagram lancerede Threads i oktober 2019 som en standalone-app, hvor man kunne chatte med Instagram Close Friends.

Den app er ikke længere tilgængelig, nu hvor Meta i sidste uge lancerede Threads-appen som en konkurrent til Twitter.

Se også: Gør din mobil sikker med VPN

Threads blokerer Europa

Den er tilgængelig i over 100 lande, inklusive USA og Storbritannien, men ikke i Europa. Og det går heller ikke at bruge platformen i Europa via VPN, det har Meta bekræftet.

Brugere i Europa bliver simpelthen blokeret i at bruge Threads via VPN, så profiler og content ikke loades, og notifikationer ikke fungerer.

“Threads er i øjeblikket ikke tilgængelig i de fleste europæiske lande, og vi har truffet yderligere foranstaltninger for at forhindre folk fra disse lande i at få adgang til threads. Europa er fortsat et meget vigtigt marked for Meta, og vi håber at kunne bringe Threads til flere lande i fremtiden.,” siger Meta.

Se også: VPN kan gøre tech-produkter mere sikre

100 millioner brugere på fem dage

Threads nåede op på 100 millioner brugere i løbet af den første uge, faktisk på fem sage, og en lancering i Europa vil kun øge det antal.

Det er dog langt fra sikkert, at platformen vil være mulig at downloade i Europa inden for en overskuelig fremtid, formentlig på grund af den kommende Digital Markets Act