Nu får Google Fotos kraftfuld videoredigering

Det har været lang tid undervejs, men nu får Google Fotos endelig bedre og flere muligheder for videoredigering. Læs hvad det kan og hvordan du finder det.

Nu får Google Fotos kraftfuld videoredigering

Har du også stået i en situation, hvor du skulle lede rundt i Googles appbutik efter et fornuftigt videoredigeringsprogram? I forhold til Apples iPhone, så kommer mange Android-telefoner nemlig ikke med særligt avancerede muligheder for videoredigering. Vi har vidst siden februar, at Google arbejdede på nye videoredigerings-muligheder til Fotos-appen og nu er de endelig klar til brug – der er mange og de fungerer godt.

Det er ikke længe siden af Google meldte ud, at deres gratis fotobackup-tjeneste snart ikke ville være gratis mere. Så snart man kommer over de gavmilde gratis 15 GB lagerplads, så skal man betale for ekstra lagerplads. Derfor kommer disse nye funktioner på et rigtig godt tidspunkt.

Læs også: Nu kan du overføre billeder fra iCloud til Google Fotos

Nye muligheder for videoredigering i Google Fotos

Tidligere kunne Google Fotos kun tre ting, når det kom til videoredigering; stabilisering, trimming og rotere. Med de nye funktioner, så er der nu langt flere muligheder.

Her kan du se hvordan de nye funktioner til videoredigering ser ud i Google Fotos:

Læs også: Sådan deler du pladsen i Google Fotos med familien

Blandt de nye funktioner er beskæring af video, export af enkelte frames, korrektion af horisont, fjernelse af lydspor. Her er også masser af muligheder, når det kommer til farvekorrektion, herunder lysstyrke, kontrast, hvidt punkt, varme, farvetone, hudfarve, vignet samt de typiske filtre fra normal billedredigering.

De nye værktøjer giver også mulighed for, at kombinere videoklip og lave små videoer direkte på telefonen. Du finder den nye videoredigering ved at åbne en video og trykke på rediger.

Den nye videoredigering i Google Fotos er rullet ud nu. Har du ikke de nye funktioner, så må du væbne dig med tålmodighed. Funktionaliteten rulles ud via Googles servere.

Se også: De bedste video- og fototelefoner