Nu kan Bixby-knappen omsider slås fra

Samsungs udskældte Bixby-knap kan omsider slås helt fra

Nu kan Bixby-knappen omsider slås fra

Samsungs Bixbyy-assistent er ikke altid lige belejlig herhjemme, med sin yderst begrænsede understøttelse af det danske sprogområde.

Derfor er nyeste opdatering til assistenten sandsynligvis et kærkomment en af slagsen til Galaxy S8 og Note 8 brugere, som har fået nok af Samsungs digitale assistent.

Læs også:  Samsung lancerer Bixby Voice i hele verden

Hvor den tidligere kunne blive slået til, i tide og utide, via den dedikerede knap, kan du nu sikre dig, at funktion forbliver fra med den nyeste opdatering. Da Bixby-knappen kan agere som en power-knap og tænde telefonen, slipper du dermed for, at telefonen vågner i tide og utide, hvis du uforvarende får ramt Bixby-knappen i stedet for volumen-knappen. Det skriver sammobile.com.

For at hente den nye opdatering, skal du et smut forbi Bixby-app’ens indstillinger (menuen med de tre prikker) og der vælge opdatering og derefter tilvælge opdater alt.

Den nye software opdaterer både Bixby Home, Bixby samt Bixby Service appsene. Sammenlagt fylder opdateringerne omkring 73 megabyte.

Samsung har tidligere tilladt, at Bixby-knappen kan delvist slås fra, men funktionen Bixby Voice blev fortsat åbnet ved et tryk på bixby-knappen.

Se også:  Nu kan du deaktivere Bixby-knappen på Galaxy S8, S8+ og Note 8