Outlook får AI-opgradering og lukker Mail- og Kalender-appene

Microsoft går all in på AI og nu bliver Outlook så meget AI-opdateret, at både Mail og Kalender appene ser ud til at ryge i svinget.

Outlook får AI-opgradering og lukker Mail- og Kalender-appene

Microsoft planlægger at lukke sine Mail- og Kalender-apps ned og slå dem sammen i en opdateret Outlook til Windows og bruge dette som en mulighed for at introducere flere AI-funktioner.

I et blogindlæg fra Microsoft tidligere på måneden bemærkede virksomheden, at Windows 11-enheder, der bliver leveret næste år, vil indeholde den nye Outlook for Windows som standardpostkasse-app.

Se også: Mobilbabonnementer til erhverv

Mail og kalender integreres i Outlook

Den opdaterede Outlook vil indeholde både mail- og kalenderværktøjer, der vil fjerne behovet for de Mail- og Kalender-appene, det er bare at bruge den nyere Outlook i stedet.

Ifølge The Register vil Mail- og Kalender-appene stadig kunne downloades via Microsoft Store frem til slutningen af 2024.

Se også: Bedste telefoner til erhverv

Prøv det nye  Outlook

Hvis du har lyst til at prøve det, skal du gå over til Mail- og Kalender-appen og trykke på “Prøv den nye Outlook”-knappen. Sammenlægningen af mail- og kalenderfunktionerne i Outlook er en del af Microsofts større One Outlook-plan, der blev lagt frem i 2020 for at skabe en enkelt Outlook til pc’er, Macs og internettet.

Målet med disse ændringer virker til at være muligheden for at strømline hverdagens opgaver i mail- og kalenderfunktionerne på samme måde, som Google har introduceret Bard og generativ AI i Google Workspace.