Rygte: Apple lancerer nye Mac-computere den 27. oktober

Apple er på vej med en helt ny lineup af Mac-computere. Det vil angiveligt ske allerede den 27. oktober, hvor der afholdes nyt Apple-event.

Rygte: Apple lancerer nye Mac-computere den 27. oktober

Hvis du overvejer at erhverve dig en MacBook, iMac eller noget tredje, bør du formentlig forholde dig afventende i en uges tid.

De to medier Re/code og Bloomberg kan nemlig, uafhængigt af hinanden, afsløre via anonyme kilder, at Apple holder en event torsdag den 27. oktober. Her vil der være masser af nye Mac-computere på programmet.

Læs også: Rygte: Nye Macbooks på vej denne måned

Den største nyhed bliver efter sigende, at Apple omsider opgraderer MacBook Pro fra 2012 med en ny og mere tidssvarende model. Som altid vil Apple gøre den tyndere, mens pegefeltet (trackpad’en) vil blive større. Hardwaren opgraderes i form af et nyt grafikkort, men det er formentlig en anden nyhed, der vil trække opmærksomheden.

Apple vil nemlig udstyre den nye MacBook Pro med en sekundær OLED-skærm der, hvor der i den nuværende MacBook Pro ligger genvejstaster på tastaturets øverste række. Ud over selvfølgelig at være trykfølsom, vil knapperne ændre sig alt efter hvilke vinduer og programmer du har kørende. Den nye MacBook Pro vil komme i både 13” og 15” lige som de nuværende to modeller.

Læs også: Vil Apple også fjerne jackstikket på kommende MacBooks? 

Nye iMacs vil også blive afsløret, hvor der dog ikke vil være de helt store nyheder at finde. Ifølge kilderne vil nyheden være, at det bliver muligt at tilpasse de nye iMacs med processorer fra AMD.

Sidst, men ikke mindst, kan du se frem til en ny udgave af den tynde MacBook Air, der nu bliver udstyret med en USB Type C-port. De mange nyheder stemmer overens med flere af de informationer, som et japansk medie så sent som i går kunne afsløre.

Der er altså al mulig grund til at følge med, når Apple – formentlig – går på scenen torsdag den 27. oktober. En invitation fra Apple, der bekræfter datoen, er dog det eneste, der endnu mangler.