Teamet bag Facebook-filmen er nu klar til Steve Jobs

Som forventet er filmatiseringen af Steve Jobs’ biografi på vej, og det er teamet bag “The Social Network” der står bag.

Teamet bag Facebook-filmen er nu klar til Steve Jobs

Hollywood-stjernen Ashton Kutcher har tidligere fået kritik af den daværende Apple-medstifter Steve Wozniak, for præstationen i den første skildring af Steve Jobs, der var den ikoniske Apple guru, der sammen med Wozniak startede Apple. 

Steve Jobs’ mindestatue afsløret

Ifølge Ashton Kutcher så lå problemet i, at Wozniak var økonomisk forbundet til Aaron Sorkins filmatisering af den rullekravebærende Apple Boss. Den kommende film bygger istedet på Walter Isaacsons biografi “Steve Jobs”, og Sony købte filmrettighederne tilbage i 2011. Det skriver DR.

Det forlyder desuden, at det er instruktøren David Fincher og den Oscar-vindende manuskriptforfatter Aaron Sorkin, der står bag den nye film om Steve Jobs. De to var foruden teamet bag Facebook-filmen “The Social Network”.

iPad Air og HTC One vandt Mobile Global Awards 

Vi skal desuden ikke forvente en tro kopi af “JOBS”-filmen, for Aaron Sorkin har tidligere udtalt, at filmen vil tage afsæt i tre vigtige Apple-begivenheder: Mac-computeren, NeXT og da iPod’en blev lanceret. 

Mange har savnet en skildring af tiden efter iPhone i “JOBS”-filmen. Så selvom at biografien følger ikonet til hans død i 2011, så skal vi ikke forvente, at filmen afspejler tiden hertil.

Kilde: DR

Videre nyt om Steve Jobs

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden har holdt fast i temaet. Efterfølgende d. 2/10/2013 publicerede vi sagen Besøg Steve Jobs barndomshjemKlik her og læs artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..