Viaplay klar med app til Android TV

Nu er Viaplay tilgængelig på tv med indbygget Android TV fra Sony og Philips samt på set-top-boksen Nvidia Shield TV.

Viaplay klar med app til Android TV

Viaplay føjer nu en ny platform til den i forvejen store samling af kompatible enheder til at streame dets indhold af serier, film og sport: Android TV.

Hvis du derfor har et fjernsyn fra Philips eller Sony samt set-top-boksen Nvidia Shield TV, som alle kører med Android TV, kan du nu søge efter Viaplay i Google Play-butikken og downloade appen på disse.

Læs også: Nu får du Viaplay med i alle Telenors abonnementer

Har du derfor et nyindkøbt tv eller Nvidias Shield TV-boks med Android TV, og gerne vil slippe for at caste indholdet fra din smartphone, tablet eller pc til disse, er det altså nu muligt med Viaplay.

Viaplay sport
Foto: Viaplay

Appen er udført i det sædvanlige design, så det alt er organiseret og ser ud som du er vant til det fra Viaplays øvrige tv-apps. Du har også de samme, velkendte funktioner såsom ’Push Next Episode’ (sammenhængende afsnit), søg, stjernemarkering, fortsæt med at se, gense sportevents og kategorien Store, oplyser Viaplay på sin hjemmeside.

Er du endnu ikke kunde hos Viaplay, men har et Android TV og nu ønsker at tage tjenesten i brug, anbefaler Viaplay, at du gennemfører bestillingen af et abonnement og efterfølgende også aktiverer din konto på sin hjemmeside i stedet for via appen.

Foruden Android TV er Viaplay tilgængelig på smartphones (iOS og Android), tablets (iOS og Android) Smart-tv (Samsung, LG og Panasonic), pc (Windows og Mac), spillekonsoller (Xbox 360 og One og PlayStation 3 og 4), Apple TV og Chromecast samt boksen PlusHD TV-bokse. Der er altså mulighed for at streame løs så godt som ved enhver situation.