Guide: De 5 bedste headsets til PlayStation 5

Tag din gaming til et helt nyt niveau med et godt konsol-headset. Se vores guide til de 5 bedste gaming-headsets til PlayStation 5 her.

Guide: De 5 bedste headsets til PlayStation 5

God og præcis lyd er en stor del af en komplet gaming-oplevelse, og kan være medvirkende til, om du ender med at være en vinder eller en taber. Vi guider dig til de fem bedste valg af headsets til PlayStation 5 lige nu – se vores anbefalinger.

Og der er efterhånden en del hovedtelefoner på markedet – til enhver pris og ethvert behov. Det er derfor rigtigt ærgerligt, hvis du får fat i det forkerte gaming-udstyr, for finder du i stedet det helt rigtige headset, har du en masse gode lyd- og spilleoplevelser foran dig.

Læs også: De første test af PlayStation 5

Sony Pulse 3D – det officielle

Sony Pulse 3D er et trådløst headset, der selvfølgelig skal med på vores liste over de bedste headsets til PlayStation 5. Det er lavet specielt til at levere den bedste 3D-lydoplevelse på PS5-konsoller, og tilbyder flere funktioner end de fleste andre konsol-headsets. Headsettet har to indbyggede og støjreducerende mikrofoner, USB Type-C-opladning og nogle lettilgængelige knapper.

Designet er fint og giver god komfort, selv efter længere tids gaming. Man kan spille trådløst op til 12 timer og det tilsluttes direkte til PlayStation 5 via den medfølgende adapter.

Pulse 3D Sony giver detaljeret stereo- og surround-lyd og så er der blevet tilføjet nye funktioner som Tempest 3D AudioTech-support, hvilket gør dem til et absolut must-have PS5-headset.

Her har vi at gøre med et rigtig godt headset til PS5. Det er ikke perfekt, men det giver en god stereolyd, nem opsætning og en kvalitetsmikrofon. Plastkvaliteten er dog ikke den bedste, og batteriet har kun en levetid på 12 timer.

Pris på Sony Pulse 3D: Kan findes til 899 kroner

Sony Pulse 3D
Sony Pulse 3D

Læs også: Test af hovedtelefoner og gadgets

Creative SXFI Gamer – ultra præcist

Går der konkurrence i den, så kommer man ikke uden om Creative SXFI Gamer, der er blandt mine personlige favoritter af bedste headsets til PlayStation 5.

De er ikke fantastisk til musik, men de er til gengæld fænomenale til spil – specielt FPS-spil. Creative SXFI er ikke billige, men de er godt bygget og her er god valuta for pengene – og så kommer de med LED-lys! Med deres Battle Mode er de ultra-præcise i FPS-spil, men de leverer også en fornuftig surround-sound-oplevelse. Designet og kvaliteten er god, og de sidder virkelig behageligt. Derudover giver de en god passiv støjreduktion, så støj omkring ikke ødelægger spiloplevelsen. En enkelt ting du skal være opmærksom på med disse er, at de ikke er trådløse, men kommer med USB-C tilslut

Pris på Creative SXFI Gamer: Kan findes til 1.100 kroner

Creative SXFI Gamer
Creative SXFI Gamer

Læs også: PlayStation 5 i digital eller standard – det bedste køb?

Logitech G733 – trådløst “åbent” design

Logitech G733 er en af mine personlige favoritter og passer måske bedre til familiefaren, som godt kan lide at spille med god lyd, men samtidig kan høre omgivelserne.

Logitech har et ret atypisk design, men er faktisk utroligt behageligt og er så let, at man ofte glemmer man har det på. Det kommer i fire forskellige farver og har LED-lys på ørekopperne (som også kan deaktiveres).

Lyden i Logitech G733 er virkelig god med god positionering, og så er de både trådløse og har et “åbent” design. Dermed ment er det ikke et rigtigt åbent headset, men der slipper let lyd ind. Spiller man mens børnene sover, så kan man både nye den gode lyd og være opmærksom på lyde fra de små. De fungerer også udmærket til musik. Logitech G733 får min varmeste anbefaling.

Pris på Logitech G733: Kan findes til 1.000 kroner

Logitech G733
Logitech G733: trådløse og åbent design.

Læs også: Disse PS4 spil er optimeret til PlayStation 5

PlayStation Gold Wireless – godt til prisen

PlayStation Gold Wireless Headset er designet med PlayStation VR i tankerne og har surround sound samt to baggrundsstøjreducerende mikrofoner. Derudover har den indbygget volumenkontrol og mikrofondæmpning. Det giver en god spilleoplevelse og tilbyder flere funktioner end de fleste andre konsoltilbud i denne middelprisklasse.

Gold eksekverer godt på de prioriterede funktioner som lyd, surround sound, komfort og pris, men den lidt sløje mikrofon og batterilevetiden på 7 timer er bestemt ikke nogle af dem.

Designet er godkendt, men det føles ikke helt så luksuriøst eller lyder helt så godt som Sonys dyrere modeller. Hvis du vil have god kvalitet, uden at bruge for mange penge, er Gold Wireless et godt valg.

Pris på PlayStation Gold Wireless: Kan findes til knap 700 kroner

Sony Gold Wireless
Sony Gold Wireless

Læs også: B&O går all in på gaming – første skridt er et gaming-headset

Astro A50 – det ultimative

Astro A50 er helt i top, når det kommer til de bedste headsets til PlayStation 5. Hvis man har hånden dybt nede i lommen, så får man med Astro A50 lyd i særklasse uden ledninger og en stærk, komplet gaming-oplevelse – men prisen… den er i den høje ende.

Astro Gaming A50 trådløst headset kommer med en basestation og holder til hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne har utroligt behagelig pasform, god mikrofonlyd og nem trådløs forbindelse. Batterilevetiden siger 15 timer, og så har den en strømsparende funktion, der gør, at den slår fra ved en halv times ineffektivitet.

Til den kedelige side, så ser designet lidt klodset ud og surround-lyden er ikke sættets stærkeste side.

Derudover kan A50 også bruges på PC, Mac, Xbox 360 (i en anden udgave). Læs vores test af Astro A50 her.

Pris på Astro A50: Kan findes til omkring 2.200 kroner

Astro A50
Astro A50

Se også: Flere nyheder om spillekonsoller og gaming

Efterfølgende nyt om emnet

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 28/9/2020 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel omkring B&O går all in på gaming – første skridt er et gaming-headset – Du kan læse det videre forløb her. Du kan læse absolut seneste nyt her.