De 3 bedste abonnementer på Danmarks 3 mobilnetværk

Her giver vi vores bud på tre gode abonnementer på landets tre mobilnetværk. Her får man rigtig meget mobilabonnement for pengene.

De 3 bedste abonnementer på Danmarks 3 mobilnetværk

Som det meget tydeligt fremgår af vores seneste læserafstemning, så indtager landets tre mobilnetværk første-, anden- og tredjepladsen. I afstemningen blev der spurgt, hvilket mobilselskab læserne var kunder hos, hvor top tre, Telmore, Oister og CBB Mobil er ganske tæt placeret, med kun få procents forskel.

Derfor tænkte vi det var oplagt at finde de tre bedste abonnementer på alle tre mobilnetværk i Danmark; TDC, Telia/Telenor og 3. De abonnementer der indeholder det hele, altså masser af taletid, mobildata, roaming og også tjenester, og med fokus på “value for money” – dér hvor man får mest abonnement for pengene.

Læs også: Billigere streamingtjenester med dit mobilabonnement

Tre gode abonnementer på TDC-, Telia/Telenor- og 3-netværket

 

Telmore – TDCs mobilnetværk

Abonnementet indeholder: 50 GB data, fri tale, SMS og MMS samt tjenester HBO Nordic, ViaPlay og TV2 Play. 17 GB til roaming i EU.
Pris: 269 kroner per måned (129 kroner første måned). Se abonnementet hos Telmore.

CBB – Telia & Telenor

Abonnementet indeholder: 40 GB data, fri tale, SMS og MMS. 8 GB til roaming i EU.
Pris: 119 kroner per måned. Se abonnementet hos CBB Mobil

Oister – 3s mobilnetværk

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS. 10 GB til roaming i EU.
Pris: 149 kroner per måned. Se abonnementet hos Oister

Tjek dækningen på mobilnetværket

Ovenstående er vores bud på tre abonnementer, hvor man får masser af indhold for pengene. Har du brug for ekstra meget roaming, så kan vi anbefale et kig på Dukas mobilabonnementer, hvor hele datapakken kan bruges til roaming.

Inden du overvejer at hoppe over på et nyt mobilnetværk, så husk at tjekke dækningen. Sørg for at kigge på de områder, hvor du primært bruger din mobiltelefon. I denne artikel kan du finde teleselskabernes dækningskort, hvor vi samtidig giver en række god råd til bedre mobildækning.

Vil du gerne anbefale eller give andre et godt råd omkring af mobilabonnenter, så skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også: Abonnementer til storforbrugere af mobildata

Seneste nyt om emnet

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 20/2/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte en ny vinkel på Guide: Abonnementer til storforbrugere af mobildataKlik her for den påfølgende artikel.. Du finder seneste nyt her.