Disney+: Billigste abonnement streamer på fire enheder og i 4K

Disney går all-in med deres kommende streamingtjeneste, Disney+. Det billigste abonnement inkluderer streaming på fire enheder samtidigt og i 4K.

Disney+: Billigste abonnement streamer på fire enheder og i 4K

Disney er snart klar til at lancere Disney+ streamingtjenesten, dog i første omgang kun i USA, Canada, Holland. Prisen for basisabonnementet ligger på cirka 52 kroner, altså en del billigere end fx Netflix, hvor billigste abonnement er oppe i 79 kroner. Som om det ikke er nok, så inkluderer Disney+ abonnement også 4K-opløsningen og streaming på op til fire enheder samtidigt.

Læs også: Dansk Disney+ lancering udsat – kommer ikke til sommer

Skal man op i 4K-opløsningen og fire aktive skærme hos Netflix, så er prisen oppe på hele 129 kroner. Disney+ vil dog ikke have så stort et bibliotek som Netflix, i stedet fokuserer de på en minimalistisk, brugervenlig og overskuelige brugerflade, hvor nye afsnit bliver gjort tilgængelige hver uge.

Michael Paull, der er Disneys streaming services president, siger til The Verge:

“Som et princip ønskede vi en enkel, elegant oplevelse. Vi ville gøre det let. Vi ønsker ikke, at produktet kommer i vejen for indholdet.”

Indholdet i Disney+ er delt op i rækker med blandt andet nye udgivelser, personaliseret og populært indhold. Den øverste række af appen har en karrusel med prioriterede titler, Disney ønsker at fremhæve. Ved lanceringen vil Disney+ have cirka 500 film og 7.000 individuelle tv-episoder.

Her er en demonstration af brugerfladen:

Masser af eksklusivt indhold

Disney+ kommer til Apple TV, Android, Android TV, Computere, iPad, iPhone, PlayStation 4, Roku og Xbox One. Ligesom på Netflix gemmer tjenesten hvor man er kommet til i en film/serie, så man kan genoptage på en anden enhed eller på et andet tidspunkt. Det skulle desuden blive muligt at downloade indhold.

Der kommer masser af spændende eksklusivt indhold til Disney+, blandt andet The Mandalorian – et spin-off af Star Wars, ny sæson af Clone Wars, Frost 2 filmen og live-action udgaver af Den Lille Havfrue og Lady og Vagabonden.

Her er traileren til The Mandalorian:

Mere om Disney+:

Disney Plus får eksklusivt alle Disneys animationsfilm

Disney Plus: Her er alt indholdet i streamingtjenesten