Disse teleselskaber sælger mobilt bredbånd med fri data

Mobilt bredbånd svinger enormt i pris og mængden af data, du kan bruge om måneden. Få overblik over, hvilke teleselskaber der sælger mobilt bredbånd med fri data, og hvor det er billigst.

Disse teleselskaber sælger mobilt bredbånd med fri data

I takt med at teleselskabernes mobilnetværk bliver hurtigere og dækningen bliver bedre (især med 5G-teknologiens ankomst) bliver mobilt bredbånd et bedre alternativ til traditionelt bredbånd.

Mange teleselskaber sælger dog kun mobilt bredbånd med relativt små datapakker. Hvis man derfor er en familie, som alle streamer flittigt og af og til downloader spil og andre netværkstunge aktiviteter er det sjældent, at små pakker med 100, 200 eller 300 GB data om måneden rækker.

Flere teleselskaber tilbyder dog også fri data, hvilket som regel betyder 1.000 GB, hvorefter hastigheden som regel bliver nedsat til mellem 128 Kbit/s og 2 Mbit/s.

Følgende teleselskaber sælger pt. mobilt bredbånd med fri data/1.000 GB om måneden:

Læs også: Mobilt bredbånd: Er 1000 GB data nok til hele familien?

Teleselskabet 3: Mobilt bredbånd med fri data for 230 kr./md.

Hos 3 kan du købe mobilt bredbånd med fri data for kun 230 kroner om måneden. Med i prisen får du Huaweis nye 4G-router, Huawei B535-232. Det mobile bredbånd hos 3 kører på teleselskabets eget netværk, så tjek på 3’s hjemmeside eller på mastedatabasen.dk, om der er dækning i dit område.

Læs mere om mobilt bredbånd med fri data hos 3 her.

Se også: Mest mobilt bredbånd for pengene

Telenor: Mobilt bredbånd med fri data for 249 kr./md.

Telenor sælger mobilt bredbånd med fri data for 249 kroner om måneden. Også hos Telenor får du Huaweis nye 4G-router, Huawei B535-232, med i pakken. Den koster 1 krone. Du binder dig samtidig til 6 måneders abonnement à 249 kroner om måneden.

Telenor anvender TT Netværket – Telenor og Telias fælles netværk. Du kan se, om du har dækning i dit område enten på Telenors hjemmeside eller på mastedatabasen.dk.

Læs mere om mobilt bredbånd med fri data hos Telenor her.

YouSee: Mobilt bredbånd med fri data for 399 kr./md.

Det TDC-ejede teleselskab, YouSee, sælger mobilt bredbånd med fri data for 399 kroner om måneden. Her kan du vælge mellem tre forskellige 4G-routere fra Huawei: Huawei b525-23a, Huawei E5785 og Huawei E3372h-153.

Du kan se dækningen i dit område på TDC’s hjemmeside eller på mastedatabasen.dk.

HALLO: Mobilt bredbånd med fri data for 349 kr./md.

Hos teleselskabet HALLO kan du få mobilt bredbånd med fri data for 349 kroner om måneden. HALLO kører på TDC Groups netværk. Du kan se dækningen i dit område på TDC’s hjemmeside eller på mastedatabasen.dk.

Med en pris på de 349 kroner om måneden er HALLO altså billigere end YouSee, men du skal til gengæld selv købe en 4G-router eller tilvælge et for 399 kroner.

Læs også: Guide: Få billigt mobilt bredbånd med dit mobilabonnement

 

Temaet følges op

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. Allerede d. 25/5/2020 publicerede vi en opfølgning med en artikel omkring temaet Billige priser på tre af de bedste smartwatches – Du kan læse den her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..