Find det rigtige cover og tilbehør til din iPhone 14 model

iPhone 14 er en flot mobil, men et cover gør den mere robust og kan også gøre den mere praktisk.

Find det rigtige cover og tilbehør til din iPhone 14 model

Sponseret indhold: Apple har for nylig lanceret deres nyeste skud på stammen, nemlig deres spritnye iPhone 14 model. Den nye model består af fire varianter, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone Pro Max og iPhone 14 Plus. Prisen på iPhone 14-modellerne er steget betragteligt, hvorfor der nu er endnu mere grund til at beskytte sin nye iPhone 14. Covers og tilbehør til iPhone 14 findes i mange farver, nuancer og designs.

Hvorvidt du leder efter et silikonecover eller et plastikcover i enten farverige eller neutrale designs, så er der et hav af muligheder til iPhone 14. Et iPhone 14 Pro cover anbefales også at kombinere med skærmbeskyttelse, så man undgår dyre reparationer hvis uheldet skulle være ude.

Mange forskellige typer covers

Som nævnt findes der utallige covers, som spænder over alt fra bagsidecovers til flipcovers og håndværkercovers. Nogle af de mest populære bagsidecovers er blandt andet Holdit, iDeal of Sweden eller Nudient. Flipcovers har den funktion at de både beskytter din iPhone 14 og samtidig har plads til kort og har en standerfunktion, der gør at din iPhone 14 kan stå på højkant eller på langs. Med et håndværkercover sikrer du optimal beskyttelse hvis du laver meget fysisk arbejde i din hverdag.

Den optimale beskyttelse til iPhone 14 vil være skærmbeskyttelse, f.eks. fra det populære danske brand PanzerGlass. Med skærmbeskyttelse undgår man skrammer, lommeridser og større flænger på skærmen.

Køber du en iPhone 14 medfølger der ikke nogen oplader eller headphones, hvorfor det er en nødvendighed at købe sig en oplader til sin nye iPhone 14. Udvalget af Apple opladere er stort, men især Apples MagSafe opladere som de mest revolutionerende. Med en Magsafe oplader til iPhone 14 Pro får man et trådløst og magnetisk produkt, som passer til alle iPhone 14 varianterne. Udover opladere og headphones til din iPhone 14, findes der også meget andet tilbehør, såsom mobilholder, lightning til USB-C kabler, adaptere, popsockets eller powerbanks.

Tips til at finde det rigtige cover til iPhone 14  

Find det rette cover til din iPhone 14 

Først og fremmest er det vigtigt at sørge for at det cover man ønsker at købe, passer til den iPhone 14 man har. Det kan gøres ved at tilgå ens iPhones indstillinger à om à telefonen à her står modelnummeret på din iPhone 14.

Overvej hvilket behov coveret skal have  

Der findes rigtig mange forskellige covers til iPhone 14, så det er vigtigt at beslutte hvilket design og materiale din mobil skal have. Bagsidecovers findes i mange forskellige design og materiale. Her er silikone og TPU-plast de mest populære af materiale. Silikonecovers ligger skridsikkert i hånden og sidder rigtig godt om mobilen.

Af flipcovers er lædercovers et stort hit, som føltes eksklusivt og lækkert i hånden. Hvis du ønsker et cover der yder meget beskyttelse findes der diverse håndværkercovers, som primært er bagsidecovers.

Prisen på covers varierer også meget, alt afhængigt af hvilket materiale og mærke det skal være. Plastikcovers er de billigste, hvorimod læder- og silikonecovers fra mærker som dbramante19228, iDeal of Sweden, Holdit og Nudient er nogle af de dyreste.