Abonnementstjenesten Ubisoft+ kommer til Stadia

Ubisoft afslører nu, at deres abonnementstjeneste, som giver adgang til over 100 spil, nu kommer til spilstreamingtjenesten Google Stadia.

Abonnementstjenesten Ubisoft+ kommer til Stadia

Der har været stille omkring Googles spilstreamingtjenesten i ret lang tid, efter at de lukkede ned for deres spilstudio, hvor de ellers skulle udvikle eksklusive spil til platformen. Og da det på samme tid blev det afsløret, at der blev betaler millioner af dollars, for at få hevet spil fra andre udviklere ind i Stadia-biblioteket, så har der været mangel på gode nyheder til den ellers velfungerende streamingtjeneste af spil. Det er der heldigvis nu, hvor Ubisoft afslører, at deres abonnementstjeneste, Ubisoft+, kommer til Stadia. Og det ser også ud til at komme til Danmark.

Udgiveren Ubisoft står bag stribevis af kendte og anmelderroste spil. Hvem kender ikke Far Cry, Assassins Creed, Watch Dogs, Rainbow Six Siege og Division? Med abonnementstjenesten Ubisoft+ til Stadia kommer over 100 spil direkte ind på platformen, klar til at blive streamet.

Det betyder altså, at et enormt udvalg af spil bliver tilgængeligt på platformen, inklusive førnævnte AAA-spil samt HyperScape, Tom Clancy’s Ghost Recon og mange mange flere. Du kan få det fulde overblik over spil på Ubisofts hjemmeside.

Se også: Mere end 100 nye spil kommer til Stadia i 2021

Stadia Ubisoft
Sådan ser det ud, når jeg logger ind på Stadia nu.

Se også: Guides til hurtigt bredbånd til familien

Kommer Ubisoft+ til Stadia i Danmark?

Ubisoft+ koster 119 kroner per måned og kommer helt uden binding. Her får man adgang til hele biblioteket, inklusive nye udgivelser samt DLCs, sæsonpas og mere. Som det er lige nu, er Ubisoft+ kun tilgængeligt på PC i Danmark, men det skulle undre meget, hvis ikke det også kom til Stadia her i landet.

For det første var Danmark et af de første lande til at få Stadia og derudover har Google allerede gjort hjælp og beskrivelse af Ubisoft+ på Stadia klar på dansk. Så det er nok kun et spørgmål om tiden, inden der bliver åbnet op for Ubisoft+ på Stadia i Danmark.

For at benytte Ubisoft+ behøver man ikke have Stadia Premium, men man kan nøjes med gratisudgaven af Stadia.

Se også: De bedste telefoner til gaming