Diablo Immortal er nu tilgængelig til Android og iOS

Diablo Immortal er nu klar til at blive spillet på Android og iOS - det er downloadet over 1 million gange på et dage og høster høje karakterer.

Juni måned lagde ud med gode nyheder for alle Diablo-fans. Det nye Immortal-spil er nemlig blevet tilgængeligt til Android og iOS.

Det samme gælder for PC.

Karakterer som Necromancer og Barbarian er med

Diablo Immortal er et free-to-play spil og online-only og understøtter cross-play og cross-progression, hvilket betyder at en bruger kan udvikle en karakter både på mobil og desktop. Der er nogle velkendte karakterer som Necromancer og Barbarian, men nu har vi også nye valgmuligheder.

Selvom det er gratis at komme i gang med, er der mulighed for at købe sig til succes i spillet med in-app-køb.

Looting vil give yderligere tilpasning af karakteren, og selvfølgelig har spillet emotes, som vil blive låst op med fremgang i spillet. I beskrivelsen af spillet advares der mod kraftig vold og den har en PEGI-rating på 16 år.

Alt er altså helt som det plejer i Diablo Immortal…

Se også: De bedste telefoner til Diablo Immortal

Ekstremt positiv start for spillet

Spillet er blevet downloadet over 1 million gange til Android på et par dage, så der er stor interesse for spillet til mobiltelefoner.

Det har fået over 130.000 anmeldelse og har 4,8 ud af 5 i karakter. Meget tyder altså på, at det er et spil, der fungerer virkelig godt til telefoner.

Se også: Hurtig internet til gaming