EPOS i partnerskab med e-sportskonkurrencen ESL

De verdenskendte lydnørder hos EPOS indgår nu samarbejde med den mest sete e-sportskonkurrence i Australien og New Zealand.

EPOS i partnerskab med e-sportskonkurrencen ESL

Kender du ikke EPOS, så kender du helt sikkert til deres gaming-hovedtelefoner, som tidligere har båret navnet Sennheiser. Blandt disse produkter finder vi blandt andet det prisvindende EPOS GSP 670. Så man kan sagtens sige, at EPOS er verdenskendt for sine højkvalitetshovedtelefoner til gamere, og de annoncerer i dag et nyt partnerskab med ESL Gaming Australia – en del af verdens største e-sportsorganisationer.

Den nye partnerskab strækker sig over to år og er er den mest omfattende i konkurrencens historie og betyder, at EPOS bliver ESL ANZ Champions’ officielle lydpartner.

Det betyder dermed, at konkurrences gamer-talenter vil benytte EPOS premium gamingudstyr til ugentlige udsendelser og kampe fra ESL ANZ Champs. James Fletcher, der er Product Manager hos ESL siger til samarbejdet:

“Vi er glade for at have EPOS med som vores officielle lydpartner og ser frem til at vise vigtigheden af ​​lyd af høj kvalitet hver eneste uge ved hjælp af deres produkter i ANZ Champs-udsendelsen. Uanset om det handler om at høre, hvor lyden af et fodtrin afslører fjenden i CS:GO eller for at være opmærksom på et akustisk spor i StarCraft 2, har god lyd altid været en vigtig del af succesen for professionelle spillere. Det rigtige værktøj kan være forskellen mellem at vinde eller tabe en vigtig kamp,”.

Også hos EPOS er de meget tilfredse med partnerskabet:

“Som den førende e-sportsorganisation med fokus på professionalisme og ydeevne er ESL en oplagt partner for EPOS. Premium-lyd ligger i vores DNA, og det nye partnerskab er spændende for EPOS’ ambitioner om at formidle, hvor vigtig lyd er for alle spillere,” siger Maja Sand-Grimnitz, leder af global marketing hos EPOS.

Mandag 8. marts kan fans se den første ESL ANZ Champs 2021-kamp på twitch.tv/esl_australia.

Læs også: Guide: De 5 bedste headsets til PlayStation 5

Et stort udvalg af hovedtelefoner til gamere

EPOS tilbyder et stort udvalg af udstyr til gamere, fra GSP 300 til vejledende 799 kroner til GSP 670 til 2.499 kroner. Til gameren på farten har EPOS udviklet GTW 270, et sæt high-end in-ear øretelefoner, som sikrer en optimal gaming lyd på både telefon, tablet, computer og spillekonsol – trådløst og uden forsinkelse. Og derudover, så klarer de også musik med bravour. Du kan læse test af EPOS GTW 270 Hybrid her. Inden længe tager vi også et kig på et par åbne gaming-hovedtelefoner fra EPOS, nemlig GSP 500.

Se også: Nyheder om spil og gaming