Gameplay fra Battlefield 2042 viser flere nye funktioner

I går offentliggjorde EA og DICE gameplay-traileren til Battlefield 2042, som viser det nye plus-system, nye specialister, våben og køretøjer.

Gameplay fra Battlefield 2042 viser flere nye funktioner

Sjældent har man oplevet et mere hypet spil end det kommende Battlefield 2042, som lige nu tager internettet med storm. Siden traileren til spillet bliver frigivet for fire dage siden, har den været en af hotteste nye videoer på Youtube, og har en skrivende stund 14 millioner visninger. Og med lanceringen af video nummer to, så hopper Battlefield 2042 igen ind på listen over de hotteste videoer. I videoen ses tæt på tre minutters gameplay fra Battlefield 2042.

Se også: Så vildt bliver Battlefield 2042 – lanceringsdato og forudbestilling

“Et kærlighedsbrev til Battlefield fans”, sådan beskriver EA and DICE det nye Battlefield-spil, som bliver udgivet senere i år. Og der er tydelig mange Battlefield-fans derude, for der er en enorm interesse for det nye spil, som blandt andet byder på 128 spillere, et nyt plus-system til våben, en imponerende fysik og grafik i en størrelse som aldrig er set før. Ikke nok med at de officielle videoer trender på Youtube lige nu, så skovler nogle af de største Battlefield-streamere nye abonnenenter ind, efter deres dækning af spillet.

Herunder kan du se den nye gameplay-trailer:

Den 22. july er der igen nyt om spillet, hvor en ukendt nye spiltype samt Hazard Zone fremvises på dette års EA PLAY. Den endnu ukendte spiltype er udviklet af DICE LA og beskrives således: “new experience is a brand-new game type that long-time players will feel right at home with.”.

Se også: Sony giver 10 gratis spil til PlayStation i foråret

Så dyrt er Battlefield 2042 til PlayStation og Xbox

Battlefield 2042 kommer til både PC, Xbox-spillekonsoller og PlayStation 4 og 5. Til PC koster spillet fra 479 kroner, men det til PlayStation 4 koster 580 kroner og til PlayStation 5 hele 639 kroner. Til Xbox One er prisen 579 kroner og til Xbox Series S/X er den 649 kroner.

Battlefield 2042 kan forudbestilles nu. Forudbestiller man, kan man få adgang til en åben beta inden den officielle udgivelse.

Se også: PlayStation 5 eller Xbox Series X – hvilken skal du købe?