God Of War kommer til PC i januar 2022

God of War kommer endelig til PC - det sker i 2022 og dermed er spillet ikke længere eksklusivt for PlayStation.

God Of War kommer til PC i januar 2022

God of War-franchiset kender vi typisk som eksklusivt spil for PlayStation. Er man nysgerrig efter at prøve spillet men desværre ikke er ejeren af en PlayStation-konsol, så er det om at læse videre her.

God of War kommer til PC

Sony har annonceret, at God of War officielt lanceres til PC i januar 2022. Der bliver ikke tale om en lancering af hele franchiset, men det oprindelige spil fra 2018. Det er dog en god begyndelse.

På Steams side for spillet står: “Flot grafik forbedret på PC. Nyd ægte 4K-opløsning på understøttede enheder med ulåste framerates for maksimal ydeevne. Indstil dine indstillinger via en lang række grafiske forudindstillinger og muligheder, herunder skygger i højere opløsning, forbedrede skærmrumsrefleksioner, tilføjelse af GTAO og SSDO og meget mere.

Her kan man også læse, at spillet kommer til at benytte NVIDIA’s Deep Learning Super Sampling som hjælp til at forbedre framerates og “skabe flotte skarpe billeder på udvalgte NVIDIA GPU’er”.

Se også: Hurtig bredbånd til gamere

Kan bruge håndkontrol fra PS4 og PS5

Vil man helst spille med en håndkontrol, kan man heldigvis bruge håndkontroller fra både PS4 og PS5.

Man kan også bruges andre håndkontroller, hvis man har sådan nogle liggende derhjemme.

Se også: Bedste telefoner til spil

Pris på God of War til PC

Spillet kommer til at koste 50 dollars (cirka 320 kroner) og kommer på markedet 14. januar 2022. Her er altså muligheden for at spille God of War, hvis det er et spil, man har gået og sukket efter.

Se også: Nyheder om spil