Netflix Games kommer snart som individuel app i App Store

Netflix er nødt til at lancere sine spil fra deres nye spilsatsning enkeltvis i Apples App Store, hvis de skal følge reglerne.

Netflix Games kommer snart som individuel app i App Store

På det sidste har vi hørt en del om, at Netflix’s Games er kommet til mobilen, men det lader til, at det indtil videre kun er til Android.

Netflix har meddelt, at der også kommer en iOS-version, men nu ser vi ud til at have lidt flere oplysninger om, hvorfor iOS-versionen er forsinket, og det kan have med Apples regler at gøre.

Netflix tvunget til at lancere spil individuelt i App Store

Udvikleren Steve Moser har fundet noget kode i appen, som han har delt med Bloomberg. Bloombergs Mark Gurman publicerede oplysningerne i sit Power On-nyhedsbrev, og her hedder det sig, at for at kunne fungere inden for Apples regelværk, er Netflix nødt til at lancere sine spil via Apples App Store som individuelle titler.

Som bruger logger man ind med sin Netflix-konto for at bekræfte sit aktive abonnement, men det er helt forventet. Det er jo sådan, at Apple har regler for streamingtjenester som Stadia eller Geforce Now, så titlerne kan streames, men det skal være som individuelle titler i App Store, så Apple selv kan granske hvert spil. Spillene må ikke bare ligge i en gaming-hub.

Det er en besværlig regel, som visse andre selskaber har fundet veje omkring ved at streame sine spil gennem Safari, men det lader til, at Netflix har tænkt sig at gå med på Apples vilkår.

Se også: De bedste telefoner til spilstreaming

Har fem spil klar til Android nu

Netflix har ikke så mange spil til at begynde med, kun omkring fem, så det burde ikke være så stort et problem.

Det er uvist, hvornår spillene bliver tilgængelige, så nysgerrige Netflix-abonnenter med iOS må helt enkelt væbne sig med tålmodighed.

Se også: Nyheder om streaming og spil