Nu optager Call of Duty al lagerpladsen på en PlayStation 4

Activision, som står bag spillene Call of Duty, indrømmer nu, at deres spil fylder al lagerpladsen på en basisudgave af PlayStation 4.

Nu optager Call of Duty al lagerpladsen på en PlayStation 4

Activision, som står bag Call of Duty-serien, må nu krybe til korset og indrømme, at deres seneste spil i serien optager lagerpladsen på en basisudgave af PlayStation 4.

Se også:Billigt og hurtigt bredbånd til dig der gamer

De seneste spil, Call of Duty Warzone, Modern Warfare og Black Ops: Cold War, bliver promoveret som en samlet CoD-oplevelse. Derudover er der implementeret progression på tværs af spillene, hvilket der meget tydeligt opfordrer til, at man installerer dem alle. Desværre kan det give nogle udfordringer for nogle, da denne samling af spil fylder voldsomt meget. Activision er længe blevet udskældt for, at deres spil fylder for meget, men nu har de altså overgået dem selv.

Den nyeste Call of Duty-oplevelse fylder nemlig al lagerpladsen på en basisudgave af PlayStation 4, hvilket svarer til cirka 500 GB. Det skriver udgiveren nu på sin blog:

“Those who own a standard PlayStation 4 with a default hard drive of 500 GB may need to make room if they have the full versions of Modern Warfare/Warzone and Black Ops Cold War with all modes and packs installed.”

Læs også: Gaming på mobilen er enormt – slår alle andre platforme

Slet indhold du ikke bruger

Activision opfordrer til, at man slet indhold man ikke bruger, hvis man skulle opleve pladsmangel. Og det kan mange meget vel komme til – også dem som har mere lagerplads på konsollen. Om det er en PlayStation 4 med 1TB eller en PlayStation 5 med 825GB (667GB til rådighed), så har de fleste andre spil installeret. Og at CoD-spillene skal fylde 500 GB er vanvittigt, og det kan snart blive et større problem for Activision. Der er nemlig ikke langt op til, at spillene fylder hele lagerplads på den spritnye PS5.

Activision har tidligere forsøgt at komprimere spillene, så det virkede knap så overvældende. Hvordan Activision vil løse dette problem, bliver interessant at se.

Se også: Nyheder om spil og konsoller