Nu vil Netflix satse mere på gaming

Siden 2021 har Netflix satset mere og mere på spil som en del af streamingtjenesten. Nu går rygterne på, at Netflix vil udvide sortimentet.

Nu vil Netflix satse mere på gaming

Abonnerer du på Netflix, er du muligvis også stødt på deres spilsektion i Netflix-appen.

Nu tyder meget på, at Netflix er klar til at udvide sortimentet af spiltitler, bl.a. ved brug af cloud-gaming. Det er en måde, hvorpå man kan streame større spiltitler uden at have spillet installeret på en enhed.

Læs også: Seneste nyt om Gaming og spillekonsoller

Netflix tester cloud-gaming

I sidste uge annoncerede Netflix, at selskabet nu tester streaming af spiltitler i USA. Det sker som led i et forsøg på at konkurrere med PlayStation og Xbox, som dominerer gamingmarkedet.

I pressemeddelelsen understreger Netflix, at der er tale om en begrænset betatest, som vil gøre spilstreaming i Netflix tilgængelig for de fleste amerikanere.

Grand Theft Auto kan være det næste spil i Netflix

Ifølge The Wall Street Journal har Netflix og computerspilsudgiveren Rockstar Games indledt samtaler om at bringe den populære spilserie Grand Theft Auto (GTA) til Netflix. Det vides dog ikke på nuværende tidspunkt, om der er tale om den fulde udgave af GTA, som vi kender fra PC og spillekonsoller, eller om det bliver en skrabet mobiludgave.

The Wall Street Journal skriver dog, at der skulle være tætte samtaler mellem Netflix og Rockstar Games om at bringe Grand Theft Auto til Netflix i en eller anden form, og at Netflix generelt kigger på muligheden for at bringe de helt store spiltitler til deres app.

Vil udvide kataloget

Det tyder altså på, at Netflix meget gerne vil udvide spilkataloget i deres app. The Wall Street Journal skriver, at Netflix vil lægge større fokus på at transformere deres populære serier til spil, herunder serier som Squid Game, Wednesday og Black Mirror. I første omgang vil der dog være tale om mindre mobilspil.

Hidtil har spillene i Netflix været fra eksterne leverandører, men nu vil de altså begynde at lave deres egne, så ventetiden til den nye sæson af din favoritserie ikke føles så lang.

En opgørelse fra sidste måned viser, at Netflix-spil er blevet downloadet mere end 70,5 millioner gange.

Læs også: Spil Android-mobilspil på din PC – sådan gør du