Nyt rygte: Nintendo Switch 2 kommer i marts 2025

Nintendo har efter sigende marts 2025 som mål for en lancering af spillekonsollen Switch 2 for at kunne sikre en tilstrækkelig stor lagerbeholdning og et bredt udvalg af spil ved lanceringen.

Nyt rygte: Nintendo Switch 2 kommer i marts 2025

Hvis man går og håber på, at Nintendos længe ventede Switch 2-spillekonsol vil komme på hylderne allerede i år, må man nok forberede sig på at blive skuffet.

Læs også: Nintendo Switch 2 er på vej – her er, hvad vi forventer

Nintendo Switch 2 kommer til marts

Endnu et rygte taler nemlig om en lancering først i 2025. Det nye rygte kommer fra den japanske avis Nikkei, og her hedder det, at Nintendo forventer at lancere efterfølgeren til den originale Switch-konsol ”så tidligt som i marts”. Det er helt på linje med de rygter, vi for nylig har hørt fra VGC og Eurogamer om en lancering i første kvartal 2025.

Tidligere gik der rygter om en lancering i 2024, og man regnede med, at der ville være tid nok til at sikre en tilstrækkelig stor lagerbeholdning af spillekonsoller for ikke at havne i samme problemer, som Sony og Microsoft oplevede med PlayStation 5 og Xbox Series S og X, hvor der blev udsolgt med det samme efter lanceringerne.

Det viste sig dog at være en tidsplan, der ikke helt holdt i virkeligheden, og da man også vil give udviklerne tilstrækkeligt med tid til at udvikle nye spiltitler, lader starten af 2025 nu i stedet til at være et meget sandsynligt lanceringstidspunkt. Af Nikkei-artiklen fremgår det, at Nintendo har ”prioriteret at sikre et foreløbigt lager af efterfølgeren og en lineup af populær software ved lanceringstidspunktet.”

Læs også: Nintendo Switch 2 kommer først i starten af 2025

Vil undgå samme problemer som Sony og Microsoft

Selskabet arbejder også på ”foranstaltninger for at forhindre videresalg” – formentlig for at forsøge at undgå, at folk på jagt efter lette penge skal skabe gøre det endnu sværere at få fingrene i et eksemplar af Nintendo Switch 2 til vejledende udsalgspris (eller en endnu lavere pris).

Ellers er der ikke mange detaljer ude om Switch 2. Den forventes at have samme håndholdte design som den originale, men med en større skærm og opgraderet hardware.

Læs også: Salget af PlayStation 5 falder – PS5 Pro kommer i 2024