OnePlus træder ind i professionel gaming

OnePlus indgår nu et samarbejde med e-sportsorganisation Fnatic, der har danske Mads Brock-Pedersen på holdet.

OnePlus træder ind i professionel gaming

Det er ikke kun det eksklusive bilmærke, McLaren, OnePlus ønsker at samarbejde med. Nu indgår de nemlig et samarbejde med den europæiske e-sportsorganisation Fnatic. Fnatic har eksisteret i 14 år, og det er første gang en virksomhed får lov, at pryde forsiden af deres trøjer. 

Det nye samarbejde blev præsenteret ved Legends in Action Live-eventet, der løb af stablen i går i Berlin. Carl Pei, medstifter af OnePlus, er meget begejstret for det nye samarbejde:

“Gaming har altid været stort for OnePlus, og et samarbejde med Fnatic har fra begyndelsen været fuldstændigt naturligt for os, da vi er to ligesindede organisationer, der altid går efter at flytte til grænserne. Vi er meget begejstrede for, at dette bliver vores første globale sponsoraftale inden for e-sport,”

siger han. Der er ingen tvivl om at e-sport stiger i popularitet, men Fnatic vil gerne ud til endnu flere seere. Finalekampen ved verdensmesterskabet i League of Legends i november 2018, mellem Fnatic og Invictus Gaming, blev den mest sete nogensinde med mere end 200 millioner seere verden over.

Sam Mathews, stifter og bestyrelsesformand hos Fnatic, siger om det nye samarbejde:

“Det er et stort øjeblik i Fnatics historie. Jeg har kendt Carl Pei længe, og vi har altid haft samme mantra om at udfordre normerne for at opnå mere – uanset om det er succes med vores hold, vores produkter eller med vores brands. Med OnePlus har vi fundet den perfekte partner til at bære Fnatic ind i en ny æra,”

Her er så den nye Fnatic trøje på den danske League of Legends spiller, Mads Brock-Pedersen:

fnatic
Mads Brock-Pedersen iført den nye trøje med OnePlus’ logo. Foto: Fnatic

Læs også: OnePlus 6T McLaren Edition kan købes fra i dag