Sony annoncerer seks nye PlayStation VR-spil

Sony har i dag annonceret seks nye titler til PlayStation VR, som kommer senere på året. Heriblandt Doom 3.

Sony annoncerer seks nye PlayStation VR-spil

Sony har netop afsløret, at der er flere nye spil på vej til PlayStation VR. Heriblandt finder vi titler som Doom 3, After the Fall og Fracked.

Sony har for få dage siden også annonceret, at de arbejder på et spritnyt VR-headset til PlayStation 5. Her kan man se frem til nye controllere i DualSense design, bedre opløsning og en simplere tilslutning. Og det er der sikkert mange der glæder sig til at hvad kan præstere, men det er altså ikke helt der vi er endnu.

I stedet er de seks nye spil til PlayStation VR til PSVR. Her er flere velkendte titler, som ser utroligt underholdende ud. Blandt andet Doom 3, After the Fall og I Expect You too Die 2. De andre titler ringer nok ikke en klokke hos mange, men de ser bestemt også interessante ud. Herunder kan du se trailere for de kommende spil.

Læs også: Sony annoncerer PlayStation 5 VR-headset

Kommende PlayStation VR-spil

#1 Doom 3 VR Edition

#2 After the Fall

#3 I Expect You to Die 2

#4 Fracked

#5 Song in the Smoke

#6 Til sidst annoncerede Sony også VR-spillet Zenith, som er et MMO med udgivelse senere i år.

Alle de seks nye spil til PlayStation VR lanceres senere i år, men her er endnu ikke nærmere udgivelsesdatoer. Sammen med præsentation af disse spil afslørede Sony også, at de snart kan dele nyt omkring deres næste generations VR til PlayStation 5.

Se også: Nyt om spil og spillekonsoller

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 26/2/2021 gik vi videre med et indlæg om Nu optager Call of Duty al lagerpladsen på en PlayStation 4 – Den næste artikel om emnet finder du her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.