Sony lancerer eget gamingmærke: INZONE

INZONE er Sonys nye mærke for udstyr til gaming. Se gamingskærmen INZONE M9, headsettet INZONE H9 og flere nye gamingprodukter fra Sony.

Sony lancerer eget gamingmærke: INZONE

Efterhånden som gaming bliver mere og mere populært, vil flere producenter have en lille bid af kagen. Blandt disse er nu også Sony, der allerede laver gamingudstyr til Playstation-spillekonsoller, som lancerer gamingmærket INZONE. Gamingskærme og headsets under INZONE-mærket er selvfølgelig optimeret til Playstation 5, men er ment til alle spilplatforme.

I denne artikel tager vi et kig på de første produkter fra Sony INZONE, hvor elektronikgiganten har brugt deres store ekspertise inden for lyd- og billedteknologi. Det er et marked med virkelig stor konkurrence – vil det lykkedes for Sony?Produkter ser på papiret lovende ud.

Læs også: Sony WH-1000XM5 – lyd, ANC og pris på et nyt niveau

INZONE H9, H7 og H3 gamingheadsets

Det nye gamingbrand kommer med to nye trådløse headsets – INZONE H9, med 32 timers batterilevetid, samt INZONE H7 med hele 40 timers batterilevetid. Derudover lanceres INZONE H3, der er et headset med kabel. Sony lover førsteklasses lyd med 360 Spatial Sound for Gaming.

Ved at trække på Sonys ekspertise inden for hovedtelefonteknologi er membranerne i INZONE H9 og INZONE H7 blevet udviklet med en unik form, der lader de to headsets gengive højfrekvens, samt autentiske lave frekvenser for en fordybende gamingoplevelse.

Udfræsningerne i kabinetterne på INZONE H9, INZONE H7 og INZONE H3 kontrollerer og optimerer lavfrekvent lydgengivelse for en kraftfuld bas, der får dybe lyde til at virke ekstremt realistiske.

INZONE H9 kommer med flere støjreducerende mikrofoner, der sikrer, at ingen udefrakommende støj forstyrrer dit spil. Headsettet kommer ligeledes med den samme Dual Noise Sensor-teknologi, som findes i Sonys 1000X-serie, hvilket styrker gamingoplevelsen. Her er også en Ambient Sound Mode.

Alle tre modeller kommer med fleksible flip-up boommikrofoner med mute-funktion, der sikrer nem kommunikation med andre gamere, mens man spiller.

Pris på Sony INZONE H9, H7 og H3

INZONE H9 bliver tilgængelig i juli til en vejledende pris på 2.500 kroner.

INZONE H7 bliver tilgængelig i juli til en vejledende pris på 1.900 kroner.

INZONE H3 bliver tilgængelig i juli til en vejledende pris på 1.000 kroner.

INZONE M9 og M3 gamingskærm

Sammen med Sony INZONE-headsets kommer også to gamingskærme, hvor Sony lover fantastiske billeder i høj HDR–opløsning

Den nye INZONE M9-gamingskærm kommer med HDR, 4K-opløsning samt Full Array Local Dimming-teknologi, der giver høje kontraster og forbedrer oplevelsen, når der spilles spil med mørke og lyse detaljer.

Gamere kan også se frem til en opdateringsfrekvens på 144Hz, IPS-panel samt 1ms GtG (Gray to Gray)-responstid.

Derudover lanceres INZONE M3-gamingskærm med en høj opdateringshastighed på hele 240Hz i Full HD med 1ms GtG-responstid.

Pris på Sony INZONE M9 og M3

INZONE M9 bliver tilgængelig i sommeren 2022 til en vejledende pris på 10.000 kroner.

INZONE M3 bliver tilgængelig i vinteren 2022. Vejledende pris bliver annonceret på et senere tidspunkt.

INZONE er ikke kun til Playstation

Man skulle tro, at et Sony gamingbrand ville have fuld fokus på Playstation 5 og 4, men sådan er det ikke. Godt nok er produkterne optimerede til Playstation, men Sony har også gjort noget ud af det til PC.

Til Playstation 5 kommer både INZONE M9 og INZONE M3-skærmene med Perfect for PlayStation 5-funktionen, der benytter Auto HDR Tone Mapping, som automatisk genkender skærmen under opsætningen og optimerer HDR-indstillingerne. Derudover skifter skærmene automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode, når der ses hhv. film og spilles spil.

INZONE H9 og INZONE H7-headsettene kommer med en on-screen-indikator, hvilket betyder, at gamere nemt kan justere indstillingerne på deres headset og samtidig se dem på skærmen i PlayStation 5 Control Center.

Men de nye headsets har for eksempel også INZONE Hub-software til pc, der omdanner Sonys 360 Spatial Sound for Gaming 2-kanals stereolydsignalerne til 7.1-kanals surroundsoundlyd – lige som det var tiltænkt fra spiludviklernes side. Den nøjagtige lydgengivelse betyder, at gamere kan høre fodtrin eller bevægelser mere præcist. Med smartphone-appen ”360 Spatial Sound Personalizer” kan brugeren også få lyden tilpasset til deres øreform og opnå et fuldstændig personligt gameplay.

Se også: De bedste høretelefoner