Stadia Pro får endnu to gratis spil

I december bliver yderligere to spil gratis med Stadia Pro. Der er tale om det seks år gamle Tomb Raider og det utroligt populære Farming Simulator.

Stadia Pro får endnu to gratis spil

Googles nye spiltjeneste, Stadia, har fået en blandet modtagelse. Først og fremmest har der været problemer med de koder, der skulle bruges til at oprette en konto, dernæst kunne tjenesten ikke holde den lovede ydelse.

Læs også: Controlleren til Google Stadia kræver ledning

Om det er er et plaster på såret, kan vi ikke sige. Men nu har Google valgt at give yderligere to gratis spil til dem, der har købt adgang til Stadia. I forvejen er Destiny 2 og Samurai Shodown gratis med Stadia Pro.

Eftersom gratisversionen af Stadia først lanceres til næste år, er alle nuværende brugere Pro-abonnenter, og kan dermed få de to nye spil gratis. Der er tale Tomb Raider og Farming Simulator 19, der begge har været tilgængelige via butikken, siden lanceringen den 19. november.

Skulle man have købt en af de to spil, eller begge for den sags skyld, er det kun muligt at få købet refunderet, hvis man har spillet mindre end to timer. Via Stadia-app’en kan man finde listen over sine køb, vælge det/de pågældende spil og bede om en refundering. Som nævnt kræver det, at man har spillet i mindre end to timer, men så sker refunderingen også helt automatisk.

Spillene bliver tilgængelige for Stadia Pro-abonnenter på søndag, og vil være gratis lige så længe man abonnerer på spiltjenesten. Hvis man vælger at gå over til den gratis version i det nye år, så mister man også adgangen til de fire gratis spil, og skal dermed købe dem via Stadia-butikken.

Selv fik vi et godt indtryk af spiltjenesten, da Google gav os mulighed for at prøve Stadia i en times tid. Oplevelsen har dog generelt været anderledes for de fleste, hvilket tydeligt ses på intenettet, hvor der er blevet gjort tykt grin med Stadia.

Om tilføjelsen af de to gratis spil, hvoraf det ene er seks år gammelt, vil hjælpe på opfattelsen, må tiden vise.

Seneste nyt om Gaming & spillekonsoller