Xbox Game Pass kan deles med vennerne

Lækkede oplysninger om Xbox Game Pass familieplan antyder mulighed for at dele konto med vennerne - op til fire andre kan deles om den.

Xbox Game Pass kan deles med vennerne

Det ser ud til, at abonnementet kommer til at hedde ”Friends and Family”. Microsofts kommende abonnementmulighed Xbox Game Pass familieplan kan gøre det muligt at dele sit abonnement med vennerne.

I et tweet, som The Verge har opdaget, har den i tech-miljøet kendte Microsoft Store leakster Aggiornamenti Lumia delt et billede, der antyder, at abonnementet kommer til at hedde ”Friends and family”.

Se også: Hurtig bredbånd til gamere

Del Game Pass Ultimate med fire andre personer

Det er det her, som vi en tid har tænkt, at Microsoft var på vej mod. I de regioner, hvor Microsoft for nuværende tester Game Pass Ultimate familieplan, kan kunderne dele deres abonnement med op til fire andre personer, så længe de befinder sig i samme land.

Inden testene begyndte, hørte vi i flere måneder rygter om, at Microsoft var på vej med en familieplan. Det giver god mening at give abonnenterne lov til at dele det dyreste abonnement med personer, der ikke tilhører den nærmeste familie.

Se også: Bedste smartphones til gaming

Andre blokerer for deling

Ikke alene kan det lokke flere til at prøve det nye abonnement, men det giver også Microsoft positiv omtale, da det nærmere er gået den modsatte vej på det sidste, hvor mange i industrien har indført strengere restriktioner, når det gælder deling af konti.