Honor klar til comeback med Magic-mobil: Topmodel på vej

Honor er nu ikke længere en del af Huawei, og nu er de snart klar til et comeback med en Snapdragon 888-udstyret topmodel.

Honor klar til comeback med Magic-mobil: Topmodel på vej

Det er ikke længe siden, at Honor blot var et datterselskab, men på grund af Huaweis mange udfordringer, så valgte man at smartphonemærket skulle stå på egne ben. Derfor blev Honor solgt fra tilbage i november sidste år. Det er blevet 2021 i mellemtiden og nu gør Honor klar til comeback med en ny topmodel.

Det ser ud til at blive Honors første mobiltelefon, efter de ikke længere hører under Huaweis vinger. Tidligere i 2021 lancerede Honor V40, men udviklingen af denne skete under Huaweis overvågning. Den kommende model vil angiveligt blive en del af Magic-serien, hvor Honor allerede har bærbare computere og smartwatches. Der er ikke meget information om den kommende Honor Magic-telefon, lige ud over samarbejdet med Qualcomm, som vi nu ser det første tegn på.

Læs også: Huawei-grundlægger ønsker sig konkurrence fra Honor

Honor topmodel med Snapdragon 888

Honor gør ikke bare klar til at imponere med en topmodel, de vil gøre det med markedets hurtigste, og amerikansk designede, chipset, Qualcomm Snapdragon 888. Mon ikke Huawei er en anelse misundelige på det samarbejde?

Det kommende flagskib kunne angiveligt være kommet meget tidligere, hvis bare ikke der var en verdensomspændende mangel på chips. Chips som skal bruge til at producere blandt andet Snadragon 888-chipsets. I og med at Honor har været sent ude med indkøbet hos Qualcomm, så er de altså ikke kommet først i køen til de nye avancerede 5nm chipset, som delvist er produceret af Samsung.

Derudover påstår kilder, at der stadig ikke er enighed hos Honor omkring arkitekturen i Magic-telefon samt integrationen af Snapdragon 888-chipsettet.

Læs også: Oppo tager Huaweis plads som Kinas største smartphoneproducent

Honor Magic-topmodel kommer til juli

Derfor kommer flagskibstelefonen senere end forventet, men den burde være klar til en lancering til juli. Om Honor til den tid vil lancere den til Kina eller globalt bliver spændende at se. Det kunne være interessant at få en ny spiller på det globale smartphonemarked, så vi håber på det sidste.

Mon ikke Honor har lært en hel del af moderselskabet, når det kommer til smartphone-kameraet.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Videre nyt om Smartphone

Meget er sket siden vi kørte artiklen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 15/3/2021 publicerede vi et indlæg om Ekstrem chip-mangel kan betyde udsolgte telefonerKlik her for at åbne artiklen.. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.