Huawei lancerer billigere smartwatch: Watch GT2e

Huawei lancerer en ny, mere sporty og billigere udgave af det gode Watch GT2-smartur. Her er Huawei Watch GT2e.

Huawei lancerer billigere smartwatch: Watch GT2e

I slutningen af sidste år testede vi Huawei Watch GT2, som vi var meget begejstrede for. Det er et fremragende smartwatch, som Huawei med den nye Watch GT2e har valgt at bygge videre på.

Det nye Watch GT2e er baseret på 46mm udgaven af GT2, hvor det kommer med samme gode 1,39 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 454×454 pixel. Den billigere Watch GT2e fylder dog lidt mere, da urkransen er større.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Watch Active 2 smartwatch

Et sport-orienteret smartwatch med lang batteritid

Man ser hurtigt at der her er tale om et mere sporty smartwatch. Remmen er lavet i blødt TPU, med masser af huller så huden kan ånde, og urskiverne har fået design der matcher sport-looket.

Grundlæggende er det dog det samme gode ur som Watch GT2, som tilbyder 5 ATM beskyttelse mod vand, to ugers batteritid samt Huaweis Kirin A1-chipset, som er en super strømbesparende chip. På en opladning klares over 30 timers træning med GPS tracking.

Huawei Watch GT2e understøtter over 100 forskellige sportstyper, hvoraf 15 af dem er professionelle typer, såsom løb, cykling, svømning, triathlon klatring, samt 85 forskellige slags individuelle funktioner, der dækker seks aktivitetskategorier: fritid, fitness,
ekstremsport, vandsport, boldspil og vinteraktiviteter.

SpO2-sensoren giver uret mulighed for at beregne VO2Max, og det er også i stand til at overvåge aerob og anaerob træning.

Endelig kommer den nye Watch GT-model med en helt ny monitoreringsfunktion, som måler hjerterytme, stressniveau, søvnkvalitet og også kan holde øje med iltmætningen i dit blod.

 

Vil man af sted på løbe- eller cykelturen uden mobilen, så kan man lytte til musik direkte fra uret. Her er der 4 GB lagerplads, hvor der kan gemmes op til 500 sange, som kan afspilles til bluetooth-hovedtelefoner.

Læs også: Nyheder om gadgets til mobiltelefoner

Huawei Watch GT2e koster 1.399 kroner

Prisen på det nye Huawei Watch GT2e er 1.399 kroner. Det kommer til Danmark i en unisex-udgave og kan findes hos Elgiganten fra den 20. april i farverne Mint Green og Lava Red.

Læs også: Tests af smartwatches og gadgets

 

Det sidste nye i sagen

Den seneste udvikling finder du her. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. Efterfølgende d. 27/2/2020 bragte vi artiklen om Teleselskabet 3 klar med eSIM til Samsungs smartwatches – Den videre historie kan du læse her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..