Afstemning: Har du fået lavet et hjemmekontor?

Har du fået gjort plads til et "kontor" i hjemmet eller arbejder du hvor det er muligt? Deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Har du fået lavet et hjemmekontor?

Det varer ikke længe inden coronavirus har været i Danmark i snart et år. Siden da er antallet af hjemmekontorer vokset eksplosivt, hvor rigtig mange har skullet finde pladsen til (og roen) til arbejdet i hjemmet. Har du fået lavet dig et ordentlig hjemmekontor? Deltag i vores afstemning.

Det har ikke været let, men mange har tilpasset sig. Og jeg tror, at selv når coronavirus ikke fylder helt så meget i hverdagen, så vil hjemmekontoret stadig være mere brugt end nogensinde før. Både virksomheder og medarbejdere har lært meget det sidste år.

Hjemmekontor og udstyr hertil er blevet virkelig populært. For skal man arbejde hjemme, så er det også rigtig at gøre det bedst muligt. Rigeligt med lys, en god stol, webcam til videomøder og meget mere. Der er mange måder at gøre det på.

Læs også: Arbejder du hjemme? Få et godt hjemmekontor

Lidt eller meget plads til hjemmekontoret

Der er stor forskel på, hvordan vi har fået plads til hjemmekontoret i hjemmet. Måske er der rigeligt plads til det i huset eller meget begrænset plads i lejligheden. I mit tilfælde har vi været to vokse og tre børn på 95 kvm, og det har været en udfordring at finde plads til et fast hjemmekontor. Så derfor har løsningen været, at jeg har flyttet rundt og familien og jeg har tilpasset sig den nye realitet.

Hvordan har i gjort det hjemme hos jer? Har i et rum til et hjemmekontor, har i en fast plads i hjemmet eller flytter i rundt? Måske har i slet ikke et hjemmekontor? Deltag i afstemningen herunder.

Læs også: 5 gode og gratis apps til videoopkald

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...