Google lancerer Nest WiFi Pro med Wi-Fi 6E – se pris og funktioner

Nu tilbyder Google endelig en kraftigere router med Wi-Fi 6E og hurtigere hastigheder. Se dansk pris, funktioner og tilgængelighed på Nest WiFi Pro.

Mens flere andre producenter har opgraderet deres routere med længere rækkevidde, hurtigere hastigheder og større pålidelighed, har Google kun kunnet tilbyde deres Nest WiFi-meshsystem. Men nu er Google endelig klar med nye stærkere routere: Nest WiFi Pro. Her kan du læse om alt det nye i Google Nest WiFi Pro, specifikationer samt danske priser.

Se også: Mesh routere – fordele og ulemper

Funktioner og specifikationer på Nest WiFi Pro

Det var allerede rygtet, at Nest WiFi Pro var på vej, men vi vidste ikke hvornår og havde heller ikke mange specifikationer. Der blev dog snakket om, at Googles router endelig ville få Wi-Fi 6E, og det rygte viser sig nu at være sandt.

Google Nest WiFi Pro har nemlig WiFi 6E, der kan opnå dobbelt så hurtige hastigheder som Wi-Fi 6. Wi-Fi 6E giver samtidig et mere stabilt Wi-Fi.

Google Nest WiFi Pro

De nye Pro-routere har samtidig bedre rækkevidde. En enkelt router kan dække op til 120 kvadratmeter og en pakke med tre routere op til 320 kvadratmeter. Nest Pro understøtter desuden IEEE 802.11s, der giver optimal udnyttelse af meshsystemet.

Derudover er Nest WiFi Pro klar til Matter, der er ny standard for smart home-udstyr. Læs mere om Matter her.

Når det kommer til sikkerheden er der WPA3-kryptering, automatiske sikkerheds- og softwareopdateringer, børnesikring, separat gæstenetværk og mere.

Der er to Ethernet-porte med understøttelse af hastigheder på 1 Gbit/sek. pr. router.

Se også: Test af smart home, routere og gadgets

Pris og køb af Google Nest WiFi Pro

Google Nest WiFi Pro kan forudbestilles nu. Routeren forventes at kunne leveres og ankomme til butikker fra den 27. oktober. Prisen for en enkelt Google Nest WiFi Pro er vejledende 1.799 kroner. En pakke med tre Nest WiFi Pro koster vejledende 3.499 kroner.

Læs mere om pris og alternativer på Nest WiFi Pro